Autó, gyerek 30+nőnek, biztonságos hely váláskor – internet és jó team nőknek! Válás válaszok, válás üzlet nőknek 2019 – lap nőknek, szolgáltatás nőknek! Trauma nőknek a szülői vita!

Ma a nők számára a válás kisebb trauma, mint maga a válás utáni szülői jogok gyakorlása vita, a szülők közötti problémák!

 

Válás 2019 legfontosabb útmutató a nőknek – anya egyedül ne akarjon elsöprő válóperbe fogni!   Nálunk a téma a válás a nőknek!

Szakembereinkkel átdolgozott, a jó válás stratégia, profi válóperes kommunikáció, komplex válóper, majd azonnal végrehajtható végső megállapodás a házasság felbontása előtt – az anya számára ez lehet a jó válás megoldás!

 

Autó a nőnek, lakás a nőnek, gyerek a nőnek olyan igények a válóper előtt, amelyek profi válóperes kommunikáció nélkül nem sikerülhetnek!

Különösen a lakás a nőnek, gyerek a nőnek válás szándékok  ütköznek egy válóper közben érdekellentétbe!

 

A nőknek jó információk közé tartozik a szülői felügyelet alakulása az új Ptk. tükrében formálódó bírósági gyakorlatban.

Ma már a gyermekelhelyezés a szülők közötti válási vitákban csak részleges értelemmel bír.

Azonban ma a válóper beadása után alig csillapodnak az indulatok a szülői felügyelet kérdései körül. (Egyes szülői döntések körül kirobannó súlyos szülői vita válás után megelőzhető!)

Válóper beadása időzítése, válóper beadása előtt a nők felkészülése hatással lesz a válás módja kialakulására.
Válóper beadása előtt a nők személyes válás kommunikációra való felkészülése meghatározó.  Hasonlóan fontos, hogy a válóperes szándékok a nőknél milyen konkrét tények mellett igazolhatóak. (Építési dokumentációk, pótlólagos földmérés, régi női autó eladása szerződései,orvosi iratok  stb.)

Hol legyen a gyerek?  Mit is jelent a közös szülői felügyelet?

 

A nők számára ajándék a szakembereinkkel részletesen kibeszélt szülői felügyelet közös gyakorlásának nehéz témája – amikor a szülők nem értenek mást és mást a közös szülői felügyelet tartalmán?!

Közös szülői felügyelet problémáit a bírósági gyakorlat nehezen érzékeli, még nehezebben fordítja át az eljárásokban gyakorlattá.

Tájékoztató információ nőknek, hogy a szülői felügyelet problémáit érdemes a gyerek érdekeinek előtérbe helyezésével megoldani – ez kommunikáció fontos területe szakmai munkánkban!

 

A bírósági tárgyalótermekben a nők számára jelentős információ, hogy a gyermek életében lényeges kérdésekre, döntésekre vonatkozik csak a közös szülői felügyeleti jog.

Dolgozó anya, dolgozó nők számára ez válóperes probléma is, mivel a másik érintett szülővel ezt értelmezni, megfelelő válóperes válság kommunikációval feldolgozni szükséges!

 

Különben elindulnak a különböző jogcímen beadott perek a másik oldalról…………….

(Mi tartozott bele a gyermek életében lényeges kérdéskörbe? Különösen mi nem?)

 

Anya válóperben kevesebb fontos válási kérdéssel találkozik, mint a szülői felügyelet gyakorlása közbeni döntési jogok kérdése!    Egy jó válási stratégia, egy komplex válóper esetén a szülői döntések pontosan behatároltak a szülők egyeztetései után.

 

Válás menete a nő személyiségén, a vagyon bonyolultságán, a felek indulatain múlik! Válás lehet trauma. Autó a nőnek, gyerek a nőnek, lakás a nőnek jellemző válóperes szándék…….

 

Válóper trauma nőknek!   Megoldások a válás területén 2019!

 

Magyarországon a feleségek, nő számára, első válás elindítása előtt patinás válási szaktanácsadó iroda, segítőkész válási ügyfélszolgálat áll rendelkezésére nálunk!

 

Dolgozó nők többsége dolgozó anyák közül kerül ki – számukra a válás jó megoldása a lényeges!

Szülői felügyeleti jog közös gyakorlása más és más gondolkodást kíván a nőktől, mint a szülői felügyeleti jog megosztása.

(Válás kérdéseiben nálunk válóper előtt, válóper közben, válóper után pszichopedagógus – pszichológus – ügyvédek – közgazdászok – orvos adnak támogatást a nőknek.)

Válás alatt a nők számára jó megoldás a végrehajtható megállapodáshoz vezető TFKKE válási kommunikáció szakembereinkkel, mert a válás után a gyámhatóság a szülői jogok eseti gyakorlati problémáinál több szerepet kapott.

 

Első válóper előtt – Válás beadása decemberben – Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés nőként saját üggyel, válással, válóperrel: +36/305-992-842 (hétköznapokon 10-17h)      valoperek@gmail.com

 

Ne feledje el továbbadni elérhetőségünket a női ismerőseinek, batátainak, kolléganőjének!

 

 

 

 

Reklámok