Feladat a nőknek egy jó megoldás a válás beadása előtt, válóper közben! Új trend váláskor add tovább a nőknek!

Válás és válóper súlyos téma a nők élete közben! Válóper zóna és a jó válóper stratégia!

 

Amikor egy nő a válás zóna szélére él, tehát válás beadása előtt már személyesen kimondta a másiknak a válási szándékát – ideje irodánkat felkeresnie!   (Régi válóperes bölcsesség: “Nincs két egyforma válás!”
válás előtt
Válás előtt ne maradjon egyedül gondjaival! Várjuk bejelentkezését!

 

Tudjuk a nőktől, személyes előadásaikból, hogy a válóper beadása szándéka egy folyamat állomása, jellemzően a házasság durva válsága mellett.
Van ahol évek alatt formálódik ki a mondat – elválok.
A válás folyamata, a válóper menete ma megnövelte a válóperes kommunikáció hangsúlyát, a  jó válási kommunikáció és jó válóperes stratégia jelentőségét!
Már a válás előtt, a válóper előtt információ a nőnek, hogy a válás menete különböző időszakokat biztosít a nőnek a válóperes esete megoldásainak megvalósítására.
Házasság megromlása után a rideggé vált kapcsolat a párbeszéd akadálya! Keresse irodánkat a válás első napjaiban!

Válóper közben az egyéni konzultációk, önfejlesztés és jó válóperes stratégia meghatározó lesz!

Válóper gyors jellemzően csak egyező nyilatkozatokkal, megállapodásokkal lehet. (Vigyázat az elrontott, elkapkodott egyezség életre szólhat.)
Válóperes tárgyalóterem nem jó hely a spontán, indulati döntésekre egyetlen nőnek sem…………..
Közepesen gyors a válás, ha a nő ki tudja használni a válóperes kommunikációban irodánk tapasztalatait, ehhez válási témák pontosítása, egyéni felkészülés szükséges!
Női probléma, női baj a válóper közben, hogy távoli álláspontoknál a válás menete időszakok meg kívánják a nő jó felkészülését, ez több és személyes konzultációkat is jelent. (Volt családi ingatlan pontos előnyei, ár és érték viszonyok, üzletrészek témái stb.)
 
Válóperes kommunikáció több válás menete közbeni időszakban érvényesül, de egy válóper szünetelése kifejezetten kritikus alkalom, jó idő a nőnek céljaihoz!   (Nő autója, nő lakása, nő pénze ilyen időszakban érvényesülhet a peren túl is.)
Perfelvételi tárgyalás után a közösen kért szünetelés egy nyitott kapu, hogy a vagyonmegosztás külön bírósági pere elmaradhasson, megállapodások szakembereinkkel tető alá kerüljenek. (Eladási kísérletek, apróhirdetések feladása, stb.)
Az idő számít a válás menete közben!

Válóper és válás ma teljes figyelmet igényel a nőtől!   Ügyfélszolgálat a nőknek nálunk!

 
 

Bejelentkezés nőként saját üggyel, válással, válóperrel: +36/305-992-842 (hétköznapokon 10-17h)

E-mail bejelentkezés: valoperek@gmail.com   Szép válóper, gyors válás lehetőség a nőknek! Egy hely a nőknek , add tovább!