Válás beadása előtt biztonságos hely nőknek! Több válás modell, villámválás, vagy akár komplex válás iroda nyitva nőknek!

Valentin nap időszakában az igazi női téma a válás, vagy a szerelem! Több válási modell áll ma a válás tapasztalatok szerint a nők eszköztárában – komoly szakmai ajánlat irodánk a nőknek!!

 

A válás menete, válás modell kiválasztása egyértelműen a felek közötti kommunikáció jelentőségét, a 20+nők, 30+nők, 40+nők válásaiban a profi válási kommunikáció jelentőségét hozta, háttérben tartva minden más szakmai területet. (Pl. írászakértői munkák, földmérések stb.) (Válás menete közben a tényorientált kommunikáció női döntései meghatározóak lesznek, ahogy az okos válási párbeszéd felélesztése stb.)

 

Minden nő egyedi, szándékai és körülményei eltérőek. A válás beadása előtt a válás modell szakembereinkkel való kiválasztása, egyben a válóperes kommunikáció módjának eldöntése.     Jó ha az iroda nyitva a nőknek a válás válaszaihoz, a nők szándékaihoz!

Jó válás, jó válóperes kommunikációs modell kiválasztása igazán jó a nőknek!

Ma a válás megfelelő válási kommunikációval önállóan eljárva beadható, ehhez megfelelő nyomtatványok állnak a nők rendelkezésére.

 

Villámválás, komplex válás, rugalmas válás több válás modell, de minden nőnek más válási modell lesz a jó! Nálunk lehet a női start helye a nőknek!

 

Válóperes tárgyalások bírósági jegyzőkönyvei mutatják meg a nőknek, hogy a válás előtti időszak számos jó döntésre ad nagyon komoly lehetőséget a nőknek!

Egy jó válási döntés, majd megfelelő válóperes kommunikáció igazi megoldás a nőknek a válás megoldásai között!

 

A válási modell a válás menetének válóperes kommunikációs folyamata, amelyben a nők szándékai szerint időről időre változhatnak a válási döntések!

Jó a nőknek a komplex válóper, ha a válás előtti anamnézis értékelése ezt visszaigazolja.

Lehet azonban jó döntés a nőktől, ha csak a házasság felbontása részleteire fókuszálnak, ha a nők adott szociális, pénzügyi, kommunikációs helyzete inkább ezt igazolja vissza!

“Több szakma, egy válóper” elvet követjük a nők ügyfélszolgálata munkájában, amelyet az EMV (Első Magyar Válási Intézet) női válások eseteiből, azok valódi  válási gyakorlatából határoztunk meg!

 

Első anamnézis konzultáció, majd több szakma válaszai egy egyéni program részeként! Szakemberek a nőknek!

 

 

Női téma a válás – sok kérdés, több probléma egy ügyben! Közvetlen telefon és időpont kérése a nőknek!

 

A jó válás előfeltétele a szakembereinkkel közös női döntés, amely jó megoldásokat jelent a nőknek, jó lehetőségek a nőknek a válás megfelelő menetére!

 

Válás közbeni női kérdése sokszínűek, több szakma területére tartoznak. (Nő egészség problémái, nő kora és női szándékok, telekméret és kérdései stb. stb.)

Ezért több szakterület szakmai résztvevői segítik a nők számára a jó válás modell eldöntését! ( Földmérők – Írásszakértő – Válási kommunikációs szakértők – Igazságügyi mediátorok – Épület műszaki szakértők – Terapeuták az egyéni megerősítésben stb.)

Egyéni program, biztonságos módszer nőknek a váláshoz!

Magyarországon a feleségek, nő számára, 20+ nők, 30+nők első válás elindítása előtt, vagy 40+ női korban megismétlődő válás út közben  patinás válási szaktanácsadó iroda, segítőkész válási ügyfélszolgálatáll rendelkezésére nálunk!

Bejelentkezés, időpont foglalás nőként saját üggyel, válással, válóperrel, telefon a nőknek: +36/305-992-842 (hétköznapokon 10-17h)

 

Írja fel női zsebkönyvébe és adja tovább!     Korszerű válás, gyors válás a nőknek, biztonságos hely a nőknek! 

E-mail:valoperek@gmail.com írjon és kérjen időpontot! A válás jellemzően női probléma első időszakban!