Válás beadása, válóper beadása Valentin nap körül! 20+nők első válás elindítása ma!

Első válóper elindítása, első válás beadása komoly téma a 20+nők életében! Válás zóna a nők ügyfélszolgálata ma!

 

Az általános iskolás szerelmek, középiskolás, vagy gimnazista szerelmek fiatal házasságainak egy része a huszonévek végére a 20+nők életében az első válás beadása, első válóper beadása szándékig jut el.

Fő ok szen nélküliség és megcsalás, az eltérő karrier és igényszint, valamint a gyerek nevelése és a lakás elérhetetlensége. (Albérletből válóperek stb.)

Éppen ezért érzékeny időszak a 20+nők életében a Valentin nap és hete, ahol a kollégák udvarlása, vállalati tréningek bizalmassága egy újrakezdés felé löki el a 20+nők egy részét, ha már 19 évesen, 20 évesen házasságot kötöttek.

Ha megszűnt a párbeszéd a 20+nők házasságában, a válás szinte egyik percről a másikra dől el – előzetes kibeszélések nélkül…………………

 

Első válóperben 20+nők ügyeiben a fő téma, ha van gyerek, akkor  a kapcsolattartás, szülői döntések joga, szülői felügyelet joga!

 

Ezekben a válásokban a válás zóna konzultációin elkészülnek a párbeszéd alapjai, a 20+nők szülői döntési térképei, melyek már kibeszélésre alkalmasak, még a bírósági perfelvételi tárgyalás előtti időszakban!

Segítőkész szakemberek a válási zóna konzultációin a nők ügyeiben!

Külön erős jellemzője a 20+nők életének, hogy szorosabb kapcsolat, de nem házasság a szétválás előzménye.

Élettársak jogbizonytalansága nőtt az új Ptk. szabályai után, s ezt a közelgő Valentin nap sem feledtetheti el!

 

Valentin nap a szeretet és szerelem napja, de a tavasz és az újrakezdés egyik határnapja is jellemzően az élettársi kapcsolatok, házasságok idején.

Valentin nap előtti hetek félig-meddig meghitt vacsorája közben jó kezdeményezés lehet az élettársaknál, hogy patinás válóperes irodánk segítségével, szakmai megoldásokkal biztosítsák egymás jogait az élettársi kapcsolatban!

(Gyerek kialakult igényszintje, jövedelmi állapotok áttekintése először a szakembereinkkel lesz célszerű……stb.)

 

Válás gyerekkel, hitellel komoly ügy!

 

Első válás beadása 20+feleség korában egy kezdőlépés az újrakezdés felé!

 

Élettársak számára az élettársi kapcsolat elindulásakor a gondok, problémák alig látszanak. (szerelem, közös tervezés, jó szex, különvagyonok mértéke stb.)

Az élettársak azonban különvagyonok között élnek akkor is a szabályok szerint, ha közösen bérelt házban, vagy valamelyikük lakásában kezdik el életük ezen szakaszát.

 

Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek……..

Válás információk takarékos válás – élettársi kapcsolat védelme – szakítás utáni jogvita – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

Reklámok