Nő 2019, tájékoztató nőknek! Nő válóper előtt, válás beadása és válóper indítása előtt!

Tájékoztató nőknek év elején! Nő 2019 – válóper beadása, válás beadása mindig trauma!

 

Nő és trauma a válás beadása előtt, a válóper beadása előtt sok nő által elmondott, valódi fájdalom és bizonytalanság a nő lélek azon időszakában.

Célkitűzésünk a nő 2019 Válás A-Z a falun élő feleségek, városi feleségek számára a nő egészség védelme, nő emberi méltóság védelme a válóperek előtt, válóperek alatt.

Útmutató a nő számára válás előtt, válóper beadása előtt, hogy a válás meghatározó eleme a válási kommunikáció, mert a jog nem ad választ az egyedi élethelyzetekre, életkörülményekre a feleség számára.

Nő számára ideális válás, ideális válóper nincs, de ahhoz közelítő okos válás, okos válóper lehetséges!

 

Ha kiürűlt a kapcsolat, ha a válás beadása a kérdés!

 

A nő válóper előtt, válás előtt hová fordulhat, mennyi idő, mennyi a válóper ára?

 

Válás beadása előtt 30+nő, 40+nő életében számos komoly feladat van, amelyekkel gyorsabbá, egyszerűbbé tehető a válás – ehhez rendelkezésre állnak felkészült szakemberek irodánkban.

Sokan a hétköznapokban a válás formaságait összetévesztik a válás valódi tartalmával, a válás trauma problémáival, a válás kérdéseivel, a válás döntési hálójával, a válás kommunikáció folyamatával. (Illetékes bíróság felkutatása, nyomtatványok kitöltése stb.)          Válás beadása nőknek önállóan szolgáltatás nálunk itt is!

Fontos útmutató a válásről nőknek, hogy a válás a nő számára nem a bíróságon kezdődik el, régen rossz, ha a nő felkészületlenül áll a bíróság elé egy válóperben.

 

Ha nincs közös állandó lakóhely, akkor is van váláshoz illetékes bíróság!

 

Válóper előtt, válás beadása előtt hosszú az út a jó válás felé!

 

Válás beadása akkor lesz a nők számára értékes, ha a válás kommunikáció felkészült, a válás megoldások kidolgozottak, a válás válaszok biztos talajon (szakértői anyagok stb.) állnak.

A bíróság nem “gyámkodó” intézmény. Nőnek segítségre még a válóper beadása előtt van igazából szüksége, ilyenkor van szakembereinkre, módszereinkre szüksége……… Utána jöhet majd a döntés válóper ügyvéddel, vagy válóper ügyvéd nélkül!

Ez már a folyamatban lévő válás kommunikáció interaktív folyamata közben lesz egyértelműen megfogalmazható!

Mi legyen a keresetben váláskor?   Attól is jelentősen  függő, hogy a válás előtt a válás kommunikáció első szakaszai után milyenek a szociális, egészségügyi, gazdasági körülmények. (Döntési háló, érdektérkép és azok kölcsönös megértetése TFKKE stb.)

 

A nő 2019 célja, hogy a nő váláskor legyen tisztába a saját érdekeivel, szándékaival, helyzetével!

 

Dolgozó nők többsége dolgozó anyák közül kerül ki – számukra a válás jó megoldása a lényeges!

Ha a válás a téma, a nő vegye komolyan saját életét!

Számíthat a nő irodánknál a válás megoldásai közben a különböző szakemberek munkájára! (Orvos – Írásszakértő – Műszaki szakértők – Ügyvédek – Pszichológus – Jogvédők – Közgazdászok stb.)

 

 

Válás beadása – Első válóper előtt – Válóper indítása – Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés nőként saját üggyel, válással, válóperrel: +36/305-992-842 (hétköznapokon 10-17h)      valoperek@gmail.com

 

Ne feledje el továbbadni elérhetőségünket a női ismerőseinek, batátainak, kolléganőjének!

 

 

Reklámok