Válás 2019! Ajándék új év időszakban a nőknek, megoldások nőknek egész évben!

 

Válás menete 2018-ban sok részletben lett más! Jó válóper, jó válás ajándék a nőknek ma!

 

A nők a válás menete miatt többször találkoztak a beadott válóperes kérelem hiánypótló végzéseivel, a válóperes kérelem visszautasításával! (Válás beadása közben sok a formaság, vagy formai kifogás….stb.)

 

Trend a válás menete közben, hogy szinte mindegy ügyvéddel adta be kérelmét a feleség, vagy önállóan adta be kérelmét a feleség – hiánypótlás legalább egyszer megérkezett!

A nők válása közben szerintünk az idő nagyon drága – a nők számára jó megoldások a szakembereinkkel közösen kialakíthatóak.

 

Válás alatt, válóper közben a másik oldal kooperációja a jó válási megoldások előkészítettségén is múlik!    ( Ma már változott a válóperes tárgyalások kitűzése és gyakorlata.)

 

Nap, mint nap tapasztaljuk, hogy ha a nők információi gazdagok részletekben – a válás, a komplex válóper gyorsabb lesz!

 

Elköltözés és a házasság alatti hitel gondjai – kerrese a nők válási ügyfélszolgálatát!

 

 

Megoldások nőknek válás alatt, válás előtt decemberben!  Jó válás, komlex válóper, mindig ajándék a nőknek!

 

 

2018 december napjaiban a válás menete a következő piaci és szakmai tapasztalatokkal írható körül, ezek legyenek apró ajándékok december hónapban a nőknek:

 

a) A nők ne akarjanak válás háborút, válás párbajt….az idő fontos tényező, ezért a válás előtt keressék az ügyfélszolgálatot nők számára!    (Túlzóan indult válások, önállóan indított válások könnyen rossz irányt vesznek….)

 

b) Válás ma nem elsősorban jogi kérdések, hanem döntően érzelmi kérdések és szakmai kérdések mellett a válási kommunikáció sikerességén dől el – lesz-e belőle jó válás, vagy hagyományosan rossz válás marad.

 

c) Mai nő számára trend a válás előtt, válás alatt a komplex válás részleteinek szakértőinkkel való megválaszolása, okos válás tervezés!

(A nők ügyei összetett élethelyzetek: gyerekkel válás, hitellel válás, 40+ feleségek házastári tartás igénye betegség miatt stb.)

 

d) Ha a nők döntéseket hoznak válásról, azt részleteiben kidolgozottan tegyék meg!

(Válás gyerekkel, válás közös ingatlannal, válás és női autó, vagyon és nők egy komplex válásnál jobb megoldásokat kaphat.)

 

e) Nők jó megoldása, ha a válás lélekben meghozott döntésekor felkeresi a válás ügyfélszolgálatot nőknek nálunk!                            Válóper beadása a bíróságra csak a sokadik lépés legyen!

 

d) A válóper előtt sok részlet hivatalosan (bíróságon is értelmezhetően később..) tisztázható ma, a válóper alatt mindez gyorsan a határidők miatt ellehetetlenülhet!

 

Ha válás a téma a 30+ feleség életében!

 

Válás alatt a nők emberi méltósága megőrzése fontos cél nálunk!

 

Jó hír a feleségek, asszonyok számára, hogy segítőkész és megbízható szakmai team

(Több szakterület képviselőiből: orvos, ügyvédek, jogászok, válási szaktárgyalók, válási mediátorok, írásszakértő stb.) áll a nők számára rendelkezésre, hogy a válóper, a válás menete egyszerűbb, tisztább lehessen.

 

Konzultációkon a segítőkész válási tanácsadás mellett, őszintén, nyíltan beszélheti meg kollégáinkkal érdekeit, szándékait, újrakezdési későbbi terveit!

Magyarországon szinte elsőként informatikai  támogató szolgáltatást is biztosítunk a nők számára önálló eljárásukhoz, az elektronikus nyomtatványokhoz.

 

Magyarországon a feleségek, nő számára, első válás elindítása előtt patinás válási szaktanácsadó iroda, segítőkész válási ügyfélszolgálatáll rendelkezésére nálunk!

 

Első válóper előtt – Válás beadása decemberben – Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés nőként saját üggyel, válással, válóperrel: 305-992-842 (munkanapokon 10-17h)

valoperek@gmail.com,    valasok@webmail.hu

 

Kérjük adja tovább ismerőseinek, barátnőinek válás előtt decemberben is vidéken és külföldön !

 

 

 

Reklámok