Női információk – női kérdések válás előtt! Válás menete 2018!

 

Női kérdések válás előtt, válóper előtt!

 

 

Nők számára – előadásai szerint – a válás előtt számos kérdés, számos információ szükséges, mire megszületik a döntésük arról, hogy házasság  megújítása, vagy válás előtti megoldásokat keresnek.

 

Zavaró jelenségek (Pl. éjszakai hazaérkezés, túl sok “szakmai” program váratlanul stb. válás előtt mind válaszra vár.)

 

Hasonló helyzet válás előtt az egyre hosszabb szex nélküli időszak a házasságon belül.

Ennek oka sokféle, így a válaszok is több szakterületről érkezhetnek meg.     Házastársak szemtől szemben már ezekre a választ nem tudják részletesen megbeszélni…………..

 

 

Hol vannak már a kibeszélős nyaralások, közös nevetős éttermi vacsorák?!

 

 

A válás titka, a jó válás előtti felkészülés, női információk és megbízható válási iroda felkeresése!

 

 

Takarékos válás, komplex válóper szinte minden nő álma – szakmai körben ezt hívjuk jó válásnak, mert jobb, mint más eldurvuló válóperek.  Saját válás előtt, válás közben itt is jelentkezhet az űrlapon!

 

Válás egyik titka, hogy a komplex és okos válóper a későbbi sikeres női újrakezdés belépője.

 

Válás előtt a kérdések a gyerekkel való szülői kapcsolat, az elköltözés kérdése, ill. a vagyon megosztása körül tornyosulnak fel!

 

Válás előtt az  elköltözés akkor reális megoldás, ha annak körülményei szakemberekkel közösen rendezésre kerülnek.          Az új Ptk. erős különbséget tesz a tulajdonviszonyok és  a gyernmek érdeke és lakáshasználat között.

 

 

Ha kiürűlt a kapcsolat, ha a válás beadása a kérdés!

 

Válás előtt a nő információi, nő kérdései nekünk fontosak!

 

 

komplex válás megoldása érdekében!  30+nő, 40+nő döntései – itt írtunk róla!

A hosszú válóper mindig sokba kerül!   Minél elmérgesedettebb, minél több az eldugott vagyon, a válóper, annál több az emberi méltóság sérelmének lehetősége a nő számára.

 

Dolgozó nő válása -válás információk – válás most – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-17h) valoperek@gmail.com      /     valas.no@eposta.hu

 

 

 

Reklámok