Válás ősszel! Női információk, feleségek információi válás ügye körül!

 

Mai modern válás, alig kevésbé problémás válás, mint évtizedekkel ezelőtt.

Aktuális válás trend, hogy a feleségek a takarékos, okos válóper felé fordulnak – Itt is jelentkezhet saját válásával!

Feleség számára kínos, amikor sokadik bírósági tárgyaláson az egykori kertész, postás van beidézve tanúként…………….Ön is hallott már ilyet?

 

30+ élettárs, 40+nő külföldön dolgozva is számíthat irodánkra válás, vagyonmegosztás eseteiben!

 

2018 őszén a válás trend, a válás problémái mások!

Válóperes tárgyalások hangulatai, légköre erősíti meg szakmai álláspontunkat – a válási kommunikáció, jó válási stratégia talán a legfontosabb a válóperek során!

A nők számára fontos információ, hogy a szakkérdésekben a bíróság is kötve van a szakvélemények szakmai tartalmához……….

Komplex válóper, komplex válás csak a vagyonmegosztás és házasság felbontása egy menetben való rendezése mellett valósulhat meg.

Mai válás a feleség számára hosszabb előkészületet, szakembereinkkel közös konzultáciőkat igényel – a komplex válás a jó válási kommunikáción múlhat!

 

Problémás válás, problémás kommunikáció után, problémás szülők eseteiben válhat parttalanná!

Ma még a női méltóságot sértő helyzetekben a bírósági tárgyalókban, alig fordul elő megfelelő bírságolás a bíróság részéről……..

Válás azonnal helyett számos megpróbáltatás és hazugság?

A többszörösen joggal visszaélő válóperes állítások, kísérletek sem kapnak megfelelő mértékben bírságot a válóperes bíróktól……. Itt is jelentkezhet saját válással, saját női üggyel!

 

 

Nő válása kevésbé váljon problémássá!  Nők méltósága maradjon meg a válóperben!

Ehhez adunk biztos pontot, jó megoldást!

Anya, feleség személyes méltósága számunkra a válóper közben is fontos szempont, jó válási közvetlen kommunikáció erre is felkészíti a nőket a személyes konzultációkon!

 

Válás információk – válás most – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-17h) Jelentkezzen itt: valas.no@eposta.hu

 

 

Reklámok