Nehéz ügy a válóper! Problémás nő? Problémás házasság?

Nehéz ügy ma egy válóper, de annál is nehezebb ügy a teljesen megromlott házasság.

Problémás házasság? Problémás nő? Válás menete most?

Válásról szóló női beszámolókban, folyamatosan kerül elő, hogy a válás minden problémájáért a nő a felelős!?

 

Magyarországon mindenki elismeri, hogy sem a háztartásbeli nő helyzete, sem a dolgozó nő több szerepes élete nem könnyű egy házasságban!

Válás menete és részletei más és más minden feleség ügyében.

Aktuális tapasztalatunk, hogy a nők elbizonytalanodása házasság előtt igazi női trend, a fenti okok miatt.

Problémás házasságról Ön is hallott!   Szakmai munkánkban valljuk, hogy nem minden problémás házasság megy végleg tönkre.

A titok a nők számára abban van, hogy a válási kommunikáció szakembereinkkel való gyakorlása megérteti velük, hogy a válás emberek közötti probléma, másodsorban jogi kérdés!

 

Sikeres válás női titka, hogy a szakembereink segítségével egyszerre több szakterület ad választ a válóper előtt állóknak a szakkérdésekben. (Orvos – írásszakértő – ügyvédek – jogvédők – közvetlen tárgyalás szakértői – válási szakértők stb.)

Velünk együtt megoldott válás közben, a problémás nő fogalma szertefoszlik, mert jellemzően a másik fél is értékeli a racionális, józan tényorientált kommunikációs szemléletet.  Itt is erről írtunk Önnek!

 

Vagyonmegosztás és válás legyen ésszerű, tiszta jogvita!

 

Válóper a jó időpont, válás a jó időpont kiválasztásán is múlik sikerességében.

Gyermektartásdíj, túlhasználati díj stb. a nő számára kevéssé aktuálisabb, mint az iskola előtti időszakban. Tegyünk ezért is.

Nők információi közül egyik legfontosabb válóper idején, hogy mikor ér véget az ítélkezési szünet, de még nem kell az iskolába vinni a gyerekeket!

Válás beadása tervezése a jó válás egyik fontos részlete.

2018 évben augusztus 20.-án ér véget az ítélkezési szünet, így a kollégáink, a válás ügyfélszolgálata augusztus utolsó hetében megerősített nyitvatartással biztosít jó megoldást a nők számára!

 

Nők megoldása, az okos válóper, takarékos válás!

 

Gyerekkel, vagyonnal a válás sok kérdést vet fel, melyre hol orvos, hol földmérő, hol építész, hol ügyvéd munkáját kell igénybe venni – ez a dolgozó nő válási irodájában, nálunk biztosított a 30+feleség, 40+feleség,50+feleség számára!

 

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) elektronikus levéllel: iroda.ugyek@eposta.hu, valaskozpont@index.hu

Évtizedek alatt rengeteg válást, temérdek válópert ismertek meg a szakemberek nálunk, akik a nők érdekvédelmét, nők jogait támogatják munkájukkal!

 

Adja tovább elérhetőségeinket lányának, barátnőjének, kollaganőjének időben!

 

 

 

 

Reklámok