Dolgozó nő ügye – válás gyerekkel, munka mellett!

 

Mai nő életében a gyerek, a munka, a házasság válsága olyan feladathalom, amelynek az optimális esetben sem könnyű eleget tenni!

Dolgozó nő számára a reális, gyors, komplex válás minden szempontból előnyös és fontos.

Egy dolgozó nő a gyermekei körében, a házaséletben, a munkahelyen, a továbbképzésben szeretne jól teljesíteni.  Ez gyakran személyes, vagy házassági válsághoz vezet el.

 

Válás menete a nő személyiségén, a vagyon bonyolultságán, a felek indulatain múlik!

 

Anya, feleség, dolgozó nő, vezető – ez néha egy nő életében egyszerre több betöltendő szerep, erős idő és érdekütközésekkel!

30+nő, 40+nő pontosan ismeri a feleség nehéz helyzeteit, ha a házasság megromlott.

Gyors megoldás az előkészített és komplex szemléletű válóper. (Házasság felbontása és vagyoni elszámolás egyszerre rendezése)

Válás kérdéseiben a dolgozó nő számára biztosítanak szakembereink okos megoldást!

 

Komplex válás, komplex válóper jellemzően több szakterület együttes munkájával hozható létre.

(Nyaralónál földmérő, építkezésnél építési költségszakértő, rászorultság kérdésénél orvos stb.)

Dolgozó nő számára megbízható irodaként fogadjuk bejelentkezésüket!

 

Mai nő életében a kapkodás, az indulatok, érzelmek miatti elhamarkodott válóperes kereset beteljesítheti évekre a dolgozó nő megpróbáltatásait, míg irodánk szakembereivel egyszerűbb és kíméletesebb lehet a dolgozó nő válása.

 

Fontos válási információ, hogy a másik fél előadása, beadványa nem “szentírás”, csak egy álláspont a válásnál.     Itt is olvashat róla!

Dolgozó nő életében időből van a legkevesebb, ezért van szüksége a válás okos, szakmailag jó megoldásaira munkatársainkkal kooperálva!

 

Komplex válás egyik titka, hogy a dolgozó nő válásakor a vélelmeket, tévedéseket előre érdemes eloszlatni! (Pl. üzletrész értéke, termőföld pontos területe és helye, gépkocsi és ajándékok stb.)

 

Dolgozó nő válása -válás információk – válás most – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

Adja tovább információnkat barátnőjének, válással érintett nő ismerősének!

 

 

Reklámok