Nő számára megbízható iroda – Válás előtt, válóper közben, válás után!

 

Házasság vége, a tény, hogy a feleség elválik egy folyamat végeredménye. Mai feleség élete más, mint évtizedekkel ezelőtt!

Válás előtt, válás alatt, válás után a 30+feleség, 40+feleség, 50+feleség érdekeivel, szándékaival, emberi méltóság  sérelmeivel ne maradjon egyedül – ezért a nő megbízható irodája vagyunk a válás élethelyzeteiben!

Dolgozó nő, gyermeket nevelő anya számára fontos a hatékony, gyors válás.

Válás most érzése a nő számára cselekvést jelent, melynek okos első lépése, hogy felkeresi irodánkat!

 

Dolgozó nő válása csak ésszerűen lesz gyors!

 

Válás előtt sokat lehet tenni azért, hogy ne rossz és hosszú válás és vagyonmegosztás legyen!

 

Feleség, ha válik jól teszi, ha nem pusztán a házasság felbontására terjed ki a figyelme.

Komplex válás a nő igazi megoldása, mert a vagyoni függetlenség az újrakezdés alapja.

(Közös volt ingatlanba, megosztott használat mellett rosszabb a valódi újrakezdés lehetősége stb.)  Nő a bíróság előtt! – Olvassa azután jelentkezzen időpontért nálunk!

 

Válóper közben a bíróságon hosszan történhet meg a vagyoni részletek miatti tárgyalások sorozata!  Előzze ezt meg!

 

30+feleség, 40+feleség gyakran a sokadik bírósági tárgyaláson szembesül azzal, hogy a másik fél a vagyoni elszámolásnál az ingatlan forgalmi értékét, a tulajdoni arányokat vitatja…………… (Színlelt családi szerződések régebben stb.)

Még kellemetlenebb a feleség számára az ajándékok és ingóságok körüli bírósági előadások, tanúvallomások megélése. (Mennyire működött a hűtő, a barkácsgép stb.)

40+feleség, 50+feleség a felhalmozódott ingóságok megosztását nehezen éli meg, sok valótlan állítással találkozhat egy válóper alatt!

 

 

Ha kiürűlt a kapcsolat, ha a válás beadása a kérdés!

 

A válás a komplex válóper szemléletével, irodánk és szakembereink munkájával hatékonyan rövidíthető, egyszerűsíthető – ha időben fordul hozzánk!

Sok elvált nő tudna mesélni a vagyonmegosztási per miatt 3.-4.-5. bírósági tárgyalásról, 4-6 oldalas bírósági jegyzőkönyvekről, melynek témája a fogas, a gép, a kocsi stb.

Kapkodó válás, a válás most helyett keresse irodánkat a valódi komplex válás megoldása érdekében!  30+nő, 40+nő döntései – itt írtunk róla!

A hosszú válóper mindig sokba kerül!   Minél elmérgesedettebb, minél több az eldugott vagyon, a válóper, annál több az emberi méltóság sérelmének lehetősége a nő számára.

 

Dolgozó nő válása -válás információk – válás most – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok