Nő számára megbízható iroda – Válás beadása előtt, válóper közben, válás után!

 

Házasság vége, a tény, hogy a feleség elválik egy folyamat végeredménye. Mai feleség élete más, mint évtizedekkel ezelőtt!

Válás előtt, válás alatt, válás után a 30+feleség, 40+feleség, 50+feleség érdekeivel, szándékaival, emberi méltóság  sérelmeivel ne maradjon egyedül – ezért a nő megbízható irodája vagyunk a válás élethelyzeteiben!

Dolgozó nő, gyermeket nevelő anya számára fontos a hatékony, gyors válás.

Válás most érzése a nő számára cselekvést jelent, melynek okos első lépése, hogy felkeresi irodánkat!

 

Dolgozó nő válása csak ésszerűen lesz gyors! Problémás nő a válás miatt lesz problémás!

 

Válás előtt sokat lehet tenni azért, hogy ne rossz és hosszú válás és vagyonmegosztás legyen!

 

Feleség, ha válik jól teszi, ha nem pusztán a házasság felbontására terjed ki a figyelme.

Komplex válás a nő igazi megoldása, mert a vagyoni függetlenség az újrakezdés alapja.

(Közös volt ingatlanba, megosztott használat mellett rosszabb a valódi újrakezdés lehetősége stb.)  Nő a bíróság előtt! – Olvassa azután jelentkezzen időpontért nálunk!

 

Válóper közben a bíróságon hosszan történhet meg a vagyoni részletek miatti tárgyalások sorozata!  Előzze ezt meg!

 

30+feleség, 40+feleség gyakran a sokadik bírósági tárgyaláson szembesül azzal, hogy a másik fél a vagyoni elszámolásnál az ingatlan forgalmi értékét, a tulajdoni arányokat vitatja…………… (Színlelt családi szerződések régebben stb.)

Még kellemetlenebb a feleség számára az ajándékok és ingóságok körüli bírósági előadások, tanúvallomások megélése. (Mennyire működött a hűtő, a barkácsgép stb.)

40+feleség, 50+feleség a felhalmozódott ingóságok megosztását nehezen éli meg, sok valótlan állítással találkozhat egy válóper alatt!

 

 

Ha kiürűlt a kapcsolat, ha a válás beadása a kérdés!

 

A válás a komplex válóper szemléletével, irodánk és szakembereink munkájával hatékonyan rövidíthető, egyszerűsíthető – ha időben fordul hozzánk!

Sok elvált nő tudna mesélni a vagyonmegosztási per miatt 3.-4.-5. bírósági tárgyalásról, 4-6 oldalas bírósági jegyzőkönyvekről, melynek témája a fogas, a gép, a kocsi stb.

Kapkodó válás, a válás most helyett keresse irodánkat a valódi komplex válás megoldása érdekében!  30+nő, 40+nő döntései – itt írtunk róla!

A hosszú válóper mindig sokba kerül!   Minél elmérgesedettebb, minél több az eldugott vagyon, a válóper, annál több az emberi méltóság sérelmének lehetősége a nő számára.

 

Dolgozó nő válása -válás információk – válás most – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok