Nők ügyei, nők információi – Házasság vége után vagyoni elszámolás és hitel!

 

A válás előtt érdemes alaposan gondolkodni a házasság vége utánra eső vagyoni igényekről, házastársi elszámolásról a 30+nő, 40+nő, 50+nő életében.

Adósság válás előtt, devizahitel utóélete válóperben mindent átalakíthat………

“Csak a házasságot felbontani” akkor érdemes, ha gyerek és vagyon nincs a házasságból!

 

cropped-p11317801.jpg

 

Számtalan nők által személyesen elmondott élet és válási történet mutat rá, a vagyoni elszámolás  nélküli házasság felbontása, rendre elhúzza 5-10 évig a teljes és komplex válás lezárását!

Adósság válóper előtt a 40+feleség számára nehéz kihívás!

 

 

Van Önnek nőként 5-10 felesleges éve egy durva és cirkuszokkal színesített vagyonmegosztásra?

 

(Házasságon belül az ingatlanok nem mindig annak nevén vannak, akinek különvagyonából is származnak stb.)

Ha nincs,  akkor a válás előtt, válóper előtt, válóper beadása idején keresse a nők válási ügyfélszolgálatát!  (Több szakma, tapasztalata, érdekvédelem, nő emberi méltóság védelme egy helyen stb.)

Nő fontos információi a válás előtt, de a válás közben begyűjtött iratok, szakértői szakvélemények ismeretében kerülnek elő.

 

Házasság végénél a vagyon nehezen akar tisztességesen megosztásra kerülni!

 

A válás ügyfélszolgálat mindvégig a nő válása sikeréért, az okos válás létrejöttért dolgozik különböző szakmai résztvevőkkel. (Orvos - Könyvvizsgáló - Ügyvédek stb.)

 

Nők fontos ügye életükben a válás, válóper okos, nyugodt megvalósítása!

Egy jól sikerült válás és vagyonmegosztás a nő életének komoly ügye, melybesz szakembereink mindvégig rendelkezésére állnak, hogy ingatlan, cégvagyon, ingóságok és más kérdésekben jó választ adhasson!

 

Válás információk és modern válóper – tiszta válóper – olcsóbb válás – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban – válóper ügyfélszolgálat – válás ügyelet!

Bejelentkezés saját házassági válság üggyel, tervezett válással, kigondolt válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com, vagy valas.no@eposta.hu