Nő és válás most! Nő élete válás előtt, válás alatt, válás után!

 

Ha már válás, akkor legyen kíméletes, hatékony és gyors!

Aktív nő elvárásai a válóperrel kapcsolatban szinte naponta fogalmazódnak meg a válás ügyfélszolgálatán , az első részletes szándék és válás megbeszélésen!

Csendes válás, tiszta válóper, vagy durva válás, bonyolult válóper – a nő döntései a válás előtt, válás közben hatással lesznek a válás után, a válás miatt beálló veszteségeire!

Nő válási információi beszerzése a válás menete meghatározó része! (Iratok pótlása, földmérői mérések, színlelt szerződések és aláírások vitatottsága stb.)

 

Válás, válóper olyan nők számára, mint a zuhanás – a kezdetekor.  Válás ügyfélszolgálata a nő számára biztonsági háló.

 

A válás és vagyonmegosztás – a tág értelemben vett valódi házasság vége, valódi szétválás komoly válási kockázatokat rejt.

Minél nagyobb értékű az ingatlan, minél több a vagyon annál lényegesebb, hogy a válás előtt a megfelelő szakértelemmel legyenek előkészítve a válás nyitott kérdései!   (Családi házak örök válási témája az értéknövelő beruházások, a bővítések, átépítések tényei stb.)

 

Nő válási ügyfélszolgálata biztosítja irodánknál a válás előtt, válóper közben a válási kockázatok csökkentését, a komplex válóper tiszta válóperként való menetét! (Felkészült feleség sokkal sikeresebb a megállapodásaiban – ezért is dolgozunk!)

Válás kockázatai a válás előtt, a válás veszteségeivé fordulhatnak át a válás után a nő számára…………

Nem a válóperes formanyomtatvány bíróságra beadása a fontos és meghatározó!

 

Vagyonmegosztás 2018-ban is lehetőleg okosan!

 

Válás előtt az átgondolatlan és indulatos harc tartásdíjért, szülői jogokért, számlán maradt pénzösszegért – súlyos válóperes kockázattá válhat.

Feleség indulatból elköltözése közös ingatlanból, ennek dokumentálatlansága a feleség szándékait nézve – komoly veszteséggé válhat a válás, vagyonmegosztás után!

Válóperes ügyfélfogadás egyik fontos haszna a feleség, a nő számára, hogy a válás kockázatai lecsökennek, a nő nincs egyedül gondjaival, problémáival. (Rászorultság életérzése, műszaki hátterű gondok, szülői konfliktusok stb.)

 

2018 év első napjaiban kitűztük szakmai irányunkat: “Legyen 2018 az okos nő éve, legalább a válás menete, válás ügyei tekintetében!  Ezért állunk Önök mellett!”