Nő válása ma! Válóper beadása csak megfontoltan!

 

Válás, ha muszáj gyorsan!  Röviden ezzel lehet összefoglalni a 30+feleség, 40+feleség szándékait, ha már a válás beadása eldöntött a számára.

Sokan a gyors válóper beadásra helyezik a hangsúlyt, holott a válóper előkészítése időszak a lényeges az okos nő számára!

Más a válás beadása, ha nincs gyermek és nincs vagyon.

 

A nő válása ma a gyermek élete miatt és vagyon elszámolása eseteiben gondosságot követel meg!

Válóper beadása a bíróságra, önmagában nem old meg minden gondot és problémát!

Különösen az elkapkodott válóperekre igaz, hogy a házasság felbontása után szembesül a nő a házassági vagyonmegosztás elszámolása összetett új pereivel.

 

Házasságban különvagyon több úton jön létre! (Öröklés, ajándékozás személyre  szabottan stb.)

Abban csak jogcímek miatt van vita a válásokban (pl. Pontosan ki is kapta az ajándékot?), hogy mi a különvagyon, mi a közös vagyon, a felek lelkük mélyén általában pontosan tudják.

 

Autó és hitel válóperekben?

 

Több éves házasság eseteiben számos vita alakul ki a házasságban megkötött tartási szerződések, életjáradéki szerződések körül.

Saját erőből, saját szaktudással végzett bővítések, ráépítések, korszerűsítések értéke szinte állandó vita a házassági vagyonmegosztás, elszámolás ügyeiben.

Különösen sok házasság megy tönkre az állandó, vagy időszakos tartozások, pénzintézeti hitelek miatt.

 

Mai nő válása akkor lesz szándékai szerint való, ha a lehető legszélesebb módon szakértőkkel áttekinti a vitás pontokat, majd irodánk szakemberei támogatásával válóper közben, még jobb, ha válóper beadása előtt megállapodást köt a másik válásban érintett féllel!

 

A válás igazi trauma, ezért jellemző a válás megindítása a tavasz hónapjaiban. Nők fontos szempontja tavasszal indított válásnál, hogy a válás legyen tiszta, gyors és élehetőleg a téli ünnepekre záruljon le.

 

Ha kiürűlt a kapcsolat, ha a válás beadása a kérdés! Keressen bennünket a nő válási gondjaival!

 

Gyors válás, gyors válóper csak előkészítéssel lesz hasznos a feleségeknek!

 

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel válás ügyfélszolgálat nők számára:  Munkanapokon 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) e-mail: valoperek@gmail.com