Feleség, ha válik! A nő csapdái a válási szakértők tapasztalataival!

 

Miért jut el egy feleség a válás gondolatáig, a válóperes szakemberek felkereséséig?

Válás előtt, szakítás után a nő jól teszi, ha a nők válási ügyfélszolgálatán irodánknál részletesen tájékozódik!  (Több szakterület közös munkája az okos válóper létrehozásához.)

Nők emberi méltósága védelme válás közben, a szokványos válóperes csapdák elkerülése minden válófélben lévő feleség érdeke!

 

Szabadság előtt tisztázza mi a helyzete válás idején! Ne kockáztasson! Kerülje el a nő válóperes csapdáit!

 

Nő számára a válás egy hosszabb dilemma időszakával szokott kezdődni, ahol a nő bizonyítékokat keres a válás megfogalmazásához saját maga számára.

Nők adják be a válópert gyakrabban, azért mert komolyabban értékekhez kötik a házasságot.

Női panasz, a női kérések  sokasodnak, ha az elhidegülés jelei érezhetőek a házasságban.

 

Hogyan keressen szakembert a váláskor?  Milyen csapdák elkerülése ajánlott?

Nő számára a teljesség nélkül adunk (válási gyakorlatok sokaságának és előzményeinek ismeretében) egy rövid felsorolást a válás, válóper, vagyonmegosztás női csapdáiról:

 

1.) Kerülje el az ingyenes, vagy természetben szolgáltatást ajánló szakembereket, ajánlatokat!   (Kúria számtalanszor kimondta a szolgáltatásért ellenszolgáltatás jár jogalkalmazói tapasztalatát.)

 

2.) A válás nehéz, de nem háború!  Kerülje el a túl hangos, túl harcias szakembereket, ilyen ajánlatokat, mert csak hosszú pereskedés lesz a vége.

 

3.) A válóper, vagyonmegosztás a folyamatos döntések helyzete!  Kerülje el a “Mindent megoldok, mindent megnyerünk” hangzatos ajánlatokat!

 

4.) A válóper alatt, válás előtt a válási stratégia, a kommunikáció és érdekek az elsődlegesek!   (Ne akarjon azonnal pereskedni, mert nem a várt eredményt fogja elérni!)

 

5.) A válás nyugodt és a nő emberi méltóságát is védő szakemberekkel történjen meg!

Válóperben szakemberekkel időről-időre közösen gondolkodjon, mérlegeljen!Ne viselkedjen a nő váláskor szélsőségesen: a) Semmit nem ír alá a férj felé. b)Mindent aláír a volt férjnek.

 

Ne maradjon magyar nő egyedül gondjával, keresse segítőkész válóperes és válási   irodánkat élettársként vidékről, külföldről!  

 

Nő számára az egyik legfontosabb, hogy az adósságok, hitelek, cégek, vagyonok okozta nehéz élethelyzetet önmagában a házasság felbontása nem oldja meg!

 

Nők számára biztos pont vagyunk!

2018 évben folyamatosan megerősített és segítőkész ügyfélszolgálat fogadja Önt a válás, válóper, vagyonmegosztás ügyével!   T:06/305-992-842 (Munkanapokon hivatali időben 9h-18h)

 

 

 

 

 

Reklámok