Válás menete a nő emberi méltóság védelme 2018! Mennyibe kerül a válás, vagyonmegosztás?

 

Mai nő az információk világában él, ezért az teljesen egyértelmű számára, hogy minden válás, minden vagyonmegosztás egyedi.

Válás menete 2018-ban, a mai nő számára döntéseket jelent, ezek közül egy fontos kérdés: Mennyibe kerül a válás?   Mennyibe kerül a vagyonmegosztás?    Hogyan védhető a nő emberi méltósága válás alatt, válóper közben?

Minden válás más, így a válás költségei és kiadásai rugalmasak, bizonyos mértékeken belül szabadabban alakíthatóak jó női döntésekkel!

 

Válás egy igazi időkapu a feleség életében, más a világ válás előtt, válás alatt, s teljesen más a válás után…….

Irodánk a nők jogainak, érdekeinek védelmében a legtöbb esetben a takarékos válóper, csendes válás szemléletét és eszközrendszerét kínálja!

 

Válás (benne vagyonmegosztás komplex értelmezésben) sokkal komolyabb dolog egy nő életében, mint azt félvállról vegye, vagy néhány százezer forint kiadás miatt életét jelentős hátrányba hozza! (pl. Volt családi cég feleség nevén marad stb.)

Válás akkor komplex, ha egy menetben a vagyonmegosztás kérdéseit is rendezni tudja!

 

Válás, válóper kiadásai változóak, hiszen minden válás más és más, körkép és ajánlás a válás szakmai piacáról:

 

I. Válás tervezése, első tanácsadás 

A piacon legkülönbözőbb irodák, társadalmi szervezetek, egyházak, ügyvédi irodák vesznek részt. Körültekintve az ajánlható, hogy az első konzultáció az egyezség, megállapodás szemléletű irodák felkeresésével történjen! (Tanácsadás 20.000Ft-50.000Ft/első konzultáció. Kerülje az ingyenes tanácsadás “ügyfélcsalogató” helyeit!

A tanácsadás mindenkor szolgáltatás, akkor számíthat minőségre, ha a szolgáltatás ellenértékét megfizeti!  Legkedvezőbb válóperes tanácsadások 10.000Ft-30.000Ft/alkalom között találhatóak.)

 

Válóperben van modern válás, tiszta válóper, olcsóbb válóper!

 

II. Válás menete, válás tervezése

Mai nő számára a válás ügyvéddel, vagy válás ügyvéd nélkül kérdése a válóper tevezése, válás tervezése utáni eredményeken, szakmai válaszokon dőlhet el először!                    Ekkor lesz a nő kezében elegendő válóperes információ!

Első tanácsadás konzultáció után érdemes mérlegelni a szakmai kérdések sorát, amelyekben a válófelek információi nagyon eltérnek! (Pl. Házbővítés értéke, ajándékok sorsa, egyes iratok aláírásának ellenőrzése stb.)

Válás tervezése a válás végére vetítve rengeteg pénzt takarít meg jellemzően, azonban ebben a szakaszban szakértői kiadásokat érdemes ezért elviselni. (Szakértői munkák általában ebben a válás előkészítő szakaszban 80.000Ft-200.000Ft közé tehetőek, eltérő feladatok, eltérő szakértői díjakkal jár.)

 

III. Válás útelágazása – válás ügyvéddel, vagy válás ügyvéd nélkül

 

A nagy döntés előtt soha ne feledje, az Ön élete a tét!  Nem várhatja el harmadik féltől, hogy szakmai munkáján túl átérezze az ügyvédi munkában az Ön női sorsát!

Ha ügyvéd nélkül jár el az ajánlott szakmai résztvevők:a válási mediátor +közjegyző a végleges válóperes egyezség okirata elkészítéséhez!

Profi válóperes mediátor elvégzi a válási szakmai feladatok minőségi többségét, majd az elkészült megállapodást érdemes közjegyző előtt közokiratba foglalni! (Több legyet egy csapásra!)

Piaci tájékozódás alapján 10-30 válási mediátor óra alatt komoly egyezségek alakulhatnak ki! (cca:80.000Ft – 240.000Ft) , a közokirat elkészítése közjegyzői díja 100.000Ft – 300.000Ft a vagyonmegosztás értékeitől is függően.

 

Válás ügyvéd nélkül, válás gyermek és vagyon nélkül könnyen létrejöhet rövid válási mediátori közremüködéssel!

Kiadás ekkor 50.000Ft-100.000Ft, továbbá mindenhol ott lesz a házasság felbontása iránti kérelem 30.000Ft illetéke!

 

Házasság megromlása után a rideggé vált kapcsolat a párbeszéd akadálya! Keresse irodánkat a válás első napjaiban!

 

Válás ügyvéddel döntés esetén

Az ügyvédi megbízás a szerződéses szabadságon alapul. Az ügyvédi díj szabad megállapodás kérdése.

Válások eseteinek ismerete alapján a vagyonmegosztás nélküli válásokban az időszakról időszakra való (feladatokhoz viszonyított) megbízás ajánlott. (Piaci körkép szerint 30-45 napokra 80.000Ft-150.000Ft díj, majd több hónap kiadás nélkül telik el, majd következő időszak díja.

Jó megoldás a havonkénti átalány és vagyonmegosztás esetén jó erkölcsbe nem ütköző sikerdíj megállapodása is. (50.000Ft-70.000Ft havi átalánydíj + pl. 10% vagyonrész utáni sikerdíj stb.)

Hasonlóan találkoztunk már a feleségek beszámolói, gondolkodása közben féléves ú.n ciklusos díjakkal a válásoknál pl. 300.000Ft-500.000Ft/6 hónap meghatározott időszak és alacsony 3%-os vagyoni rész utáni sikerdíj megoldásokkal a megbízásra. stb.)

Minden válóper, minden válás más és más, tehát jelen útmutató hasznos a nő számára, de nem lehet teljes, nem is törekedhet erre!

 

Válás után a felmerülő kiadásokat a válás közbeni mértékletesség (reális kereseti követelés mértéke, reális pertárgyérték stb.) erősen befolyásolja.(Perveszteség több százezer forint kiadást hozhat!)

Reális válási elképzelések előfeltétele a szakértői kérdésekre adható szakértői válaszok ismerete, a válás tervezése, jó válási stratégia a válási kommunikációban!

 

Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban! Nők számára takarékos válóper, tiszta válás!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok