Női iroda váláskor! Nő válóperes és válás információi több szakma tükrében!

 

Nő válási információi között első a sorban, hogy a nők válásához a válás területén nagy ügyismerettel rendelkező szakembert, munkacsoportot érdemes választania!   Szakítás alatt, szakítás után a döntés komoly kérdésekben nem könnyű…

Nők válása specialistája szolgáltatásunkban létrehozott női iroda, melynek óriási előnye a nő, feleség, élettárs számára, hogy több szakma tükrében keres jó megoldást az adott válás problémáira!

Váláskor a nő számára a különböző szakterületek szakembereiből álló munkacsoport mindig előny a válás időszakában a másik félhez képest.

 

Nő válás idején jól teszi, ha a válás szakosodott női ügyfélszolgálatát keresi meg, mivel itt a női érdekvédelem is komoly szerepet kap. (Nő méltósága a válásban stb.)

Nálunk szakemberek, s nem gyakornokok foglalkoznak a feleség válóperes gondjaival.

(Igazságügyi szakértők – földmérők – ügyvédek – könyvelők stb.)

 

Női válási iroda – a nők válási ügyfélszolgálata!Válási stratégia kidolgozása szakemberekkel fontos Önnek – hosszú perek helyett!

 

Válás, válóper lehet durva, de azért nem háború, hanem többszörös és súlyos konfliktus.

A döntések a felek körül sokat változnak válóper közben, válás alatt, tehát a rugalmasság, ötletesség  sokat számít a munka során.

Időszakról időszakra tekintik át a nőkkel közösen a válás kihívásait a szakemberek, így csak annyit fizet, amennyit az adott időszak megkövetel feladataiban!

 

Nők számára biztos pont vagyunk jelentkezzen vidékről, vagy külföldről!   Szakítás után, válóper előtt, megindult válás közben a nő érdeke, nő jogai számunkra fontosak!

2018 évben folyamatosan megerősített és segítőkész ügyfélszolgálat fogadja Önt a válás, válóper, vagyonmegosztás ügyével!   T:06/305-992-842 (Munkanapokon hivatali időben 9h-18h)

 

 

 

Reklámok