30+nő válás előtt, válás közben, 50+nő rászoruló nagykorúval válóper alatt tavasszal!

 

A válások sokaságának részletes ismerete azt mondatja velünk, hogy a válás sohasem jön jól, mindig felvet problémákat, kérdéseket, melyek előre nem voltak teljes körben kalkulálva.

Válások komplex tanácsadásai világosan és gyakorlatiasan láttattják, hogy válás kommunikációs, indulati, érzelmi válság, amely a 30+nő válásakor a szakértői kérdések, máskor jogi kérdések mögé bújik. Valójában összetett párkapcsolati kommunikációs és érzelmi válság!

 

Válóperben van modern válás, tiszta válóper, olcsóbb válóper!

 

30+nő, 40+nő, ha válik kevésbé, de az 50+nő válásakor könnyen találkozhat a nagykorú, rászoruló gyermek tartásának kérdéseivel.

Szülő és gyermek háromszögében az életszerűség, ill. a valóság és a házasság felbontása, vagy rokontartás peres tárgyalásain elmondottak erősen torzulhat.

 

Rászorultság, önhiba mérlegelése mindig az érintettek közötti megállapodásban tükröződhet legjobban!

Ezekben a vitákban az egyetlen méltányos helyzet a felek közötti egyezség létrehozása, legyen az bírósági tárgyalás előtt, vagy két bírósági tárgyalás között!

 

Az új Ptk. pontos szabályozását adja a tartás során a tartásra kötelezhetőségnek.

Rászoruló, nagykorú gyermekkel a nő számára a válás közben arra is választ kell megfogalmaznia, hogy a rászoruló, nagykorú gyermek tartása miként fog alakulni.

Szakmai team munka közben folyamatosan jelezzük a válásra gondoló nők számára, minden válás előtt érdemes átgondolni, hogy egy jó egyezség számtalan bíróság előtti bizonyítást tehet szükségtelenné.

 

A nő számára a nagykorú, rászoruló gyermek tartásánál látnia kell, hogy a bíróság is számtalan részlet bizonyítása után fog mérlegelni.

Ezekben a vitás ügyekben alig van jó megoldás, csak a kompromisszum és az idő figyelembe vétele ad jó irányt.

Az érem két oldala erős érdekütközésben van: Hiszen a jogosult szükségletei, igényei másfelől a kötelezett rászorultsága, egészségügyi állapota, további pl. kiskorú gyermek felé tartási kötelezettségei eltérőek.

 

40+nő, 50+nő számára a válás ügyfélszolgálata komplex tanácsadása, szakmai partnerek szakmai munkája (orvos – betegjogi képviselő – pszichopeedagógus – jogászok – írásszakértő – ügyvédek – közgazdász stb.) az ilyen vitákban biztonságot adhat egy megnyugtató megállapodás, takarékos válás útján!

 

Válás információk – válás nők életében – szülői vitákban – rokontartás viták – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

 

Reklámok