30+nő, 40+nő válóper előtt! Intelligens válás a nő életét teszi könnyebbé!

 

30+nő válása feljelentésekkel tarkítva, 40+nő elhúzódó válóper ideiglenes bírósági végzésekkel, mind gyakorlatból megismert sok-sok válási eset!

Válás akkor lehet intelligens válás, ha a 30+nő, 40+nő részben túl tud lépni a személyes igazságérzeten, a személyes  indulatokon, ideértve az utálat és esetleges már kialakult érintési iszony ügyeit is!

 

Válás előtt fontos válási információ – a válást feketén-fehéren látni egyedül nem megy!   Nálunk folyamatos válási ügyfélszolgálat, nők érdekvédelme – orvos – ügyvéd – írásszakértő – speciális terapeuták – válási szakértők állnak a 30+nő, 40+nő rendelkezésére!

 

A gyermek érdeke más, mint a válásban lévő szülő érdeke!

 

Intelligens válás előtt a komplex válási konzultáció, részletes válási anamnézis,majd különböző szakterület képviselőivel az adott válás komplex válási stratégiájának kidolgozása mellett valósítható meg.

Takarékos válóper és intelligens válás egymással kiegészülő fogalmak és szakmai gyakorlat irodánknál a nők válási eseteiben.

Intelligens válóper akkor lehetséges, ha a 30+nő, 40+nő felismeri szakembereinkkel közösen, hogy minden válás, így az ő válópere is egyedi!

 

Intelligens válás lényege, hogy egyedi válás esetén, a csak arra a válás gondjaira adott, jó válási stratégia lesz hatékony, célravezető! (Válás alatti válási kommunikáció – válással összefüggő információk, szakértői gondok – csendes válóper előkészítése – egyéni önfejlesztés a lelki teher miatt s utoljára a jogi kérdések stb.)

Vidéki nők, városi nők a válás anamnézise során ébrednek rá, hogy a válás egy másik kommunikációs folyamattal elkerülhető lehetett volna!

(Első titok – leheletnyi flört – pénzügyi eltitkolások – elhallgatott koalíciók rokonnal stb.)

 

Ha a válás után jön a vagyonmegosztás!

 

Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek…….. Kerülje el szakembereinkkel a feleslegesen durva válópert, de legyen a válóper hatékony!

Válás információk – válás nők életében – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok