Válás beadása és a válás menete ma! Okos nő válása csendes!

Sok a városi legenda, kávé melletti pletyka a válás beadása, válás menete kérdéseiben.

Ezek a vélelmek, városi legendák a válóper beadása rossz ütemű beadása után rengeteg pénzbe, kiadásba kerülnek a nőknek!

Szögezzük le a válás gyakorlati tapasztalatait summázva: Váláskor a válni akaró nő és a válási szakirodák egyezségre törekvő szakemberei nem ellenérdekeltek!  Minden más “indulatos” válóper eltér ettől.

Céljuk egybeesik s a válási szakiroda szakmai résztvevőinek  díjazásban is meg tud jelenni a részleges sikerdíj! (Mentálhigiénés készenlét és tanácsadás – műszaki szakértők – ügyvédek – orvos – speciális terapeuták stb.)

 

Válás menete 2018! Tiszta válóper, nyugodt válás szakembereink munkájával!

 

Eltérő szociológiai becslések szerint is a válás gyakorisága cca. 50% körül alakul.

Ez annyit jelent, hogy a 30+nő, 40+nő, 50nő életében gyakran hall a válóperekről, a válás beadása gondjairól!

Formálisan a válóperes kereset alapverziói egyszerűek, mindenhol fellelhetőek. Sokkal nagyobb jelentőséggel bír a válás előtti komplex válási tanácsadás, a válás közbeni szakmai és mentálhigiénés konzultáció, készenlét a válási szakértők részéről!

Válás beadása sohasem a házasság felbontása kérelme mellé befizetendő illetéken múlik. (30.000Ft)

Kiskorú gyermekek esetében a válás  beadása ütemezése másodlagos, a kiskorú gyermekekről szóló megnyugtató és részletes válási egyezség a legfontosabb.  Ettől lehet olcsó és csendes a válás!

 

Egész Magyarországból fogadjuk a válás kérdéseivel, válás gondjaival érkező nőket!

Folyamatos válási ügyfélszolgálat , s igény szerint külföldről hazaérkezőknek szombati időszaki válási ügyelet!

Az új mozaikcsalád lehetősége, új szerelem jó megélése szinte kizárt a zaklató volt házastárs, volt élettárs mellett!

 

Ne maradjon magyar nő egyedül gondjával, keresse segítőkész válóperes és válási   irodánkat élettársként vidékről, külföldről!       Ne feledje a régi, megszokott perrendtartás szerint csak 2017-ben tudott beadni válási keresetet!       Az okos és tudatos válópernél, a jó válóperben előbb a kész válási egyezség szükséges!

Nők számára biztos pont vagyunk!   2018 évben folyamatosan megerősített és segítőkész ügyfélszolgálat fogadja Önt a válás, válóper, vagyonmegosztás ügyével!   T:06/305-992-842 (Munkanapokon hivatali időben 9h-18h)

 

Reklámok