Élettársi kapcsolat kérdései ügyfélfogadás ! Amit a Valentin nap sem változtat meg!

Élettársi kapcsolat egy nagyon elfogadott 30+nő, 40+nő életközösségi forma, s a jogszabályok ma ezzel nem teljesen állnak összhangban.

A nők számára 30+feleség, 40+élettárs években a munka, karrier mellett, párkapcsolat kezdete idején az élettársi kapcsolat könnyebben kezelhető.(A törvények azonban joghátrányokat teremtenek a házasság és élettársi kapcsolat közé.)

Élettársak jogbizonytalansága nőtt az új Ptk. szabályai után, s ezt a közelgő Valentin nap sem feledtetheti el!       Hamarosan jön a tavasz, hiszen a medvék nem látták meg 2018-ban az árnyékukat….

 

Ha válás a téma a 30+ feleség életében! Ha az élettársak jogbiztonsága fontos – keresse irodánkat!

 

Valentin nap a szeretet és szerelem napja, de a tavasz és az újrakezdés egyik határnapja is jellemzően az élettársi kapcsolatok, házasságok idején.

Valentin nap meghitt vacsorája közben jó kezdeményezés lehet az élettársaknál, hogy patinás válóperes irodánk segítségével, szakmai megoldásokkal biztosítsák egymás jogait az élettársi kapcsolatban!

 

Házasság válsága, majd válás 30+feleség, 40+asszony számára sok kihívást jelent. Válási ügyfélszolgálatot, élettársi kapcsolat védelme ügyfélfogadást biztosítunk munkanapokon a nők számára!

Élettársak ügyeiben a közösen, átgondoltan létrehozott egyezségek komolyan növelik az élettási kapcsolatban élve a jogbiztonságot!

Válás megkerülhetetlen helyzetében a 30+feleség, 40+feleség, 50+feleség csak a jó válási stratégiában, átgondolt válóperes vitarendezési kommunikációban bízhat.

 

Valentin nap egy figyelmesség kimutatására alkalmas ünnep, ezért is fedezhető fel ilyenkor, ha a párkapcsolatban a pároknál már eltérő irányokat vett!

Élettársak számára az élettársi kapcsolat elindulásakor a gondok, problémák alig látszanak. (szerelem, közös tervezés, jó szex, különvagyonok mértéke stb.)

Az élettársak azonban különvagyonok között élnek akkor is a szabályok szerint, ha közösen bérelt házban, vagy valamelyikük lakásában kezdik el életük ezen szakaszát.

 

30+élettárs, 40+nő lassan kezd ráeszmélni, hogy az évek gyorsan fogynak, a munkájuk eredménye felélésre kerül és vagyonuk nem gyarapodik megfelelő ütemben.

Élettársi kapcsolat védelme ügyfélszolgálat nálunk segít az élettársi kapcsolat biztonságosabbá tételében nők számára, de segít az élettársi szakítás után a nő jogai, nő érdeke védelmében!

 

Határon átnyúló házasságok, majd válások!

Élettársi kapcsolat magyarok között Európában élve!  

Náluk az élettársi kapcsolat védelme még fontosabb, hiszen külföldön élni komoly megpróbáltatás. (nyelvtudás nehézségei stb.)

Számukra időszaki válás ügyelet, élettársi kapcsolat védelme ügyelet áll szombati napokon rendelkezésre! (Repülés és irodánknál megoldás az élettársi kapcsolat kérdéseire!)

 

Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek……..

Válás információk takarékos válás – élettársi kapcsolat védelme – szakítás utáni jogvita – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok