Élettársak ügyfélszolgálata! Jó nő válása, jó nő élettársi helyzete is lehet rossz!

Élettársi kapcsolat után a jó nő válása is lehet rossz!   Élettársak válás ügyfélszolgálata szakembereinkkel, segítőkész válási tanácsadás mellett törekszik az élettársi életközösség megszűnését emberivé tenni a nők számára!

Személyes konzultáción megismert élettársi helyzetek között akad olyan, amikor a jó nő utcára szorul, gyermekétől eltávolítja a másik szülő.

 

Élettárs az új jogszabályi környezetben nem minősül közeli hozzátartozónak! Ennek komoly anyagi vonzatai lehetnek az élettárs életében.

Élettársak a válás ügyfélszolgálatán irodánknál jó megoldások közül választhatnak, hogy a nő jogai ne szenvedjenek durva sérülést egy szétválásnál, szétköltözésnél!

 

Megbízható szolgáltatás a élettársnők válása, nők elköltözése eseteiben!

 

Válási szakirodánk szakmai tanácsai komoly anyagi előnyt jelenthetnek később az egymást szerető élettársaknak is a jövőre nézően.  

Élettársi vagyonrendező egyezségek létrehozhatják az élettársak számára a váratlan halál esetén a biztonságot.

 

Ma az élettárs hátrányban van a házastárs jogaihoz képest.  A párok nagyon tömeges számban élnek 30+nő, 40+nő éveiben élettársi kapcsolatban!

Élettársi életközösség egy rendezetlen élettársi viszony szétválásánál a bírósági perben önmagában is bizonyítást igényelhet!

Közösen lakott lakás – váratlan haláleset után – elveszhet az élettárs számára, nincs automatikus özvegyi haszonélvezeti jog.

 

Élettársi kapcsolat szétválási szándék nélkül is megerősíthető, ha a felek az első még kisebb vitánál felkeresik élettársak számára is nyitott válás ügyfélszolgálatot irodánk müködtetésében!

Élettársak közötti peren kívüli, de hivatalos megállapodás után azt ott rögzített feltételek megtartásával minden élettárs nyugodtan aludhat!

 

Élettársak kapcsolati egyezsége, az ott meghatározott közös vállalások az élettársak kapcsolatát biztonságosabbá teszi a nők számára! (Élettársi Nyilatkozatok Nyilvántartása bejegyeztetés vállalása, halál esetén teendők és megállapodás stb.)

 

Ha kiürűlt a kapcsolat, ha vége a közös élettársi időszaknak!

 

Irodánk nők számára, az élettársak számára az élettársi szétköltözés előtti előkészületet, az agresszív jelenségeknél (szex miatt, új kapcsolat miatt, vagyon miatt stb.) a megkövető élettársi egyezséget minden pereskedésnél előbbre sorolja!

 

Modern nők élettársi szétválásánál nem eszköz a büntető feljelentés!  Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató élettársi szétválás irányába vezetnek……..Rossz irány a nő részéről a drága bosszúból per!  

Biztos, hogy sok tárgyalást, sok bírósági végzést szeretne, sok tétova tanúval?

 

Válás információk és modern válóper – élettársak ügyei – tiszta válóper – olcsóbb válás – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban – válóper ügyfélszolgálat – válás ügyelet!

Bejelentkezés saját házassági válság üggyel, tervezett válással, kigondolt válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

Reklámok