Válóper előtt, válás előtt mit tegyek? Olcsóbb válóper, komplex válási tanácsadás nők számára!

 

Hogyan adjam be a  válópert, egyáltalán elváljak?    Válás esetén feleségként mit tehetek, mit tegyek?  Házasság megújítása, vagy válás és vagyonmegosztás legyen?!

Olcsóbb válás, tiszta és olcsó válóper csak felkészült feleség, komplex válási tanácsadás alapján a volt párja érdekeire is méltányos nő válásában lesz igaz.(Nem mindig muszáj a végleteknél kezdeni a vagyon, a személyes érdekek megállapodásait…)

 

Komplex válási tanácsadás, komplex válóperes konzultáció szakmai alapelve, hogy a válás két felnőtt ember közötti bizalmi viszony és kommunikáció megrendülése.

Érzelmek, indulatok, érdekek, kommunikációs törések, titkok miatt romlott el az, ami a házasság alatt sokáig jól működött!

 

Válóper előtt a gyermeket nevelő anyának sok mindent kell mérlegelnie, éppen gyermekei érdekében!

Válás egy komplex folyamat, nagyon kevés az igazán jog által érintett kérdés, a jó megoldás fele vezető úton.   Döntéseket, indulatokat maguk a felek tudják meghozni, illetve kezelni!

 

Szélmalomharc és szakítás!
Velünk az okos nő számára más lesz a válás 2018-ban!

 

2018 évre a TOP 6 válási tanács, amikor egy nőnek a válás jut eszébe:

  1. Válás gondolatával a válás gyakorlatias szakmai irodáját keresse fel! Válás problémáival ne maradjon egyedül! ( A válás problémáját a válási ügyismerettel rendelkező válási szakértők szemüvegén keresztül látva, könnyebb a döntés a probléma megoldása irányába!)
  2. Válás gondolata egy már zajló kommunikációs folyamat része, ha előkerül. Ne becsülje alá saját életét, saját házasságát, saját válási gondjait! (Halogatás, bátortalanság tipikus 40+feleség hiba válásnál.)
  3. Válás során a válási stratégia kidolgozása, válóperes kommunikáció felépítése szakemberekkel a legfontosabb.  (Rossz kommunikáció mellett, nem tud jó bírósági ítélet megszületni!)
  4. Szakembereinkkel a komplex válási tanácsadásokon mérlegre kell tenni, hogy a házasság új alapokra  helyezve menthető-e még? (Ehhez terápiák, érdektérkép stb. rendelkezésre állnak eszközként nálunk!)
  5. Messze kerülje el az ingyenesnek kikiáltott tanácsadásokat! (Komplex válóperes tanácsadás időigényes és egész embert kíván a válási szakértők részéről!)
  6. Vidéken, különösen falun fontos a válás intimitása, a család titkainak megőrzése. (Inkább utazzon fel Budapestre, de ne szolgáltassa ki magát a pletykáknak időnek előtte – a válásra való felkészülés időszakában! Távolság és utazás a szakmailag független válási iroda, válás központ segítségében megtérül.)

Válóper gondolata, válás előtt többszor olvassa el az elmúlt évek temérdek válóperes megismert élethelyzeteinek, konzultációinak ezen tanácsokba öntött tapasztalatait!

 Az ön válópere lehet olcsó és tiszta válóper, akár ügyvéd nélkül, vagy akár ügyvéddel!

 

A válás bonyolult egyezségei még a bíróság elé kerülésük előtt végrehajthatóvá tehetőek, ahogy a házasság újrarendező jogvita egyezségek is segítségünkkel!

 

Nők számára megemelt óraszámmal biztosítunk ügyfélfogadást a hét munkanapjain, de az időszakos válás ügyeleten szombaton is a takarékos válóper, tiszta válás, szülői jogokkal kapcsolatos, gyerekkel kapcsolatos, vagyonmegosztással kapcsolatos válási eseteihez!

 

Ha a válás gondolatai foglalkoztatják, kérjen időpontot telefonon!

 

Tiszta válóper – takarékos válás – bonyolult válás előtt – szülői vitákban – feleségek és nők válóperes ügyekben – feleség vagyonmegosztások vitáiban! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok