Takarékos válóper információi – komplex válási tanácsadás, tiszta válás 2018-ban!

Válóper költségei, válás kiadásai szakembereinkkel és komplex válási tanácsadással, majd jó válási kommunikációs stratégiával mérsékelhetőek!    (Utólag derül ki minden válás döntésénél, hogy az  mennyibe került!)

Ügyvéd nélkül válóper ma az új perrendtartásban lehetséges, de fontos előfeltétele – szakmai véleményünk szerint – a tiszta válás, a tiszta válóper, még bonyolult házasságban is!

 

Tiszta válás, tiszta válóper azt a válást jelenti, amikor a felek a szakmai közösségünk által sok ezer válási eset megismerésével kidolgozott, akkreditált TFKKE (Tényfeltáró konfliktuskezelő eljárás – reál mediáció) eljárás keretei között nem az egyoldalú és kizárólagos jogérvényesítésre törekszenek, hanem komplex és tényekre támaszkodó megnyugtató válóper előtti egyezségre, válóper alatti egyezségre.

Válóper ügyvéd nélkül – ma egyre elterjedtebb választás!   Okos nő tudja, hogy a válás igazi titka a felkészült válóperes kommunikációs és válási stratégia!

Megbízásaink során az új szakmai szemlélettel, kidolgozott gyakorlattal állunk a 30+ feleség, 40+ feleség rendelkezésére ma.

Hétközben válóperes ügyfélszolgálat, hétvégén időszakos válás ügyelet áll a magyar nő rendelkezésére, ha tiszta válópert, okos válást szeretne saját házassága megromlásakor!

 

Válás menete 2018 jelentheti a klasszikus és nagyon drága évekig tartó válópert, vagyonmegosztási pert – de a 30+ feleség számára jelentheti a takarékos válás, tiszta válóper eljárását, komplex válóperes tanácsadását irodánk szakembereivel!

 

Válás-vagyonmegosztás kívánja a szelektív tudást, a szelektív választást! Takarékos válás esetén nem dobja ki az élete nagy részét a szemétbe!

 

Egy 5-10 év házasság alatt lesznek ajándékok, akár örökségek, s közös adósságok, szerződéses vállalások.  Ezek érzelmeket, de érdekeket is jelentenek, ha a nő válik!

Jellemzően az ingatlannyilvántartás és a házasságon belüli megállapodások eltérnek egymástól. Ezzel minden vagyonnal rendelkező 40+ feleség, nyugdíjas feleség válásakor számolni kell a megállapodásoknál!

 

Minden válás egyedi, ahogy minden feleség helyzete eltérő, a családok belső vagyoni, kommunikációs, érzelmi helyzete másként alakul ki.( Közös titkok a házasságban, belső méltányossági kérések – a jog ezeket aligha érzékeli. stb.)

Ne becsülje alá saját válóperét, a komplex válóperes tanácsadás, majd jó válási stratégia is időt igényel, persze sokkal rövidebb, mint az évekig is elhúzott válóper, vagyonmegosztás!

 

Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek……..Rossz irány a feleség részéről a drága bosszúból válóper!     Biztos, hogy sok tárgyalást, sok bírósági végzést szeretne, sok tétova tanúval?

 

Válás információk – tiszta válóper – olcsóbb válás – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban – válóper ügyfélszolgálat – válás ügyelet!

Bejelentkezés saját házassági válság üggyel, tervezett válással, kigondolt válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok