Válóper menete 2018! Válásnál a peren kívüli megállapodás nagy jelentőségű!

 

Válás menete, válóper menete több féle lehet! Nők számára fontos válási információ, hogy létezik okos válóper, ahol a költségek is kisebbek maradnak, mint az üzleti világban és bulvárban trendi milliomos válásoknál. Házasság végét a 30+feleség, 40+feleség, 50+feleség más érdekek mentén éli meg!

Nők számára értékes válási információ, hogy az új perrendtartás szemlélete, a hagyományos pereskedéssel szemben több teret enged a válási egyezségek szakértőinek, az ügyvéd nélkül folytatható válóper lehetőségének.

Az Első Magyar Válási Intézet szakmai álláspontját osztjuk, mely szerint a válás tág fogalmi értelmezésébe a válás és vagyonmegosztás összes részletkérdésének együttes rendezése hoz létre jó válást, takarékos válást!

 

Megbízható szolgáltatás a nők válása, nők válópere eseteiben!

 

2018 év elején érdemes minden nőnek átgondolnia, hogy létezik szakmailag megalapozott takarékos és megnyugtató válás, de nincs valójában ingyenes válás.    Az ingyenesség ígérete később borzasztóan nagy összegekbe kerül egy nő életében.

Az új perrendtartás hatásai között megjelenik az időgazdálkodás, ügyhatékonyság, melyhez a durva perbeszédek, peres szélsőséges hangvételű retorikák helyett, a válásnál az ügyvéd nélküli válási komplex szaktanácsadás, válási szakértőkkel lefolytatott válóperes vitarendezés és párbeszéd előkészítő kommunikáció vezet el.

Egyedül – szakmai közreműködés nélkül – ne fogjon válás ügyeibe!      Keressen bennünket és a komplex válási tanácsadás után kezdje meg a válóper vitájának okos rendezését!

 

 

Megindult válóperek, szülői jogok pereinél a bírósági közvetítésre kötelezésnél alapszabály, hogy az nem lehet a perbeszéd és egyoldalú jogi képviselői előadások helyszíne!

Bírósági közvetítői eljárásra a válási mediáció eszközeivel, a válóperes párbeszéd kommunikációjával érdemes felkészülnie!

Olcsóbb válás, kisebb kiadással járó válóper a válási komplex tanácsadás és a válás komplex szakmai kommunikációjával, a párbeszéd előkészítése szakmai útján érhető el, melyben szakembereink minden nőnek rendelkezésére állnak!

 

Piaci tapasztalat, hogy a válás több ütemű, több eljárásban később befejezett  teljes rendezése sokkal többe kerül feleségként, az ha a válást előszőr szűken értelmezik és csak a házasság felbontására korlátozzák.(Vagyonmegosztás gyakran kerül új ügyszámra az induló válóperes kereset után.)

 

Válás és vagyonmegosztás, válás és elszámolás egy 30+ nő egész életére kihathat!

 

Jó és takarékos válás (valódi vagyon és jogviták rendezésével) ma átlagos 10M-60MFt közötti vagyonnál összes kiadásait tekintve cca. 600.000Ft-1.000.000Ft között áll meg.  Léteznek kiragadott kiadásokat bemutató írások, de a válás összes kiadása sokrétű. (ingatlan és autó esetén peres illeték, igazságügyi szakértői díj, közvetítői díjazás stb.)

Természetesen ahol nincs ingatlan, nincs autó, nincs vagyon a kiadások jóval csekélyebbek – feltételezve, hogy nem ügyvédi pereskedés jön létre a szülői jogok miatt!

 

Ha kiürült a házasság, ha kirepülnek a fiatalok!

 

Válóper menete 2018-ban az okos nő, okos feleség számára nem az ügyvéddel megírt válóperes keresetnél kezdődik.           Keresse válóperes ügyfélszolgálatunkat a komplex válási tanácsadás érdekében!

Takarékos válóper, peren kívüli megnyugtató megállapodás, válóper zárása komplex válási egyezséggel az okos nő válásának menete 2018-ban!

 

Aktívan dolgozó nők, vállalkozó feleségek, Európában élő nők  kérésére 2018-ban válások eseteiben szakembereink egy hónapban több alkalommal szombaton válás ügyeletet biztosítanak 11h-16h között Budapest belvárosában!

Bejelentkezés: 06/305/992-842 (munkanapokon 10h-19h szombati napon 10h-14h)  E-mail: válási ügyek     valaskozpont@index.hu,   szülői jogok és vagyoni viták   valoperek@gmail.com

 

 

Reklámok