Szülők szemtől szemben a válás alatt? Válás menete, válási információk nőknek!

Válás menete, válóper gyerekkel sokkal komolyabb döntés, mint az első megközelítésre látszik.

Válási információk alapos megismerése, a válóper előtt jó döntések a gyerekkel élő szülők számára még fontosabb, mint a gyermek nélküli házasságok válságában!

Házasság válsága a piaci tapasztalatok szerint, nem jelent feltétlenül válópert.(Megkövető egyezségek, házasság megújító peren kívüli megállapodások stb.)

 

Házasság válsága és válás döntése a közös ünnepek után válhat egyértelművé.

 

Nők számára személyes, komplex válási tanácsadás során (a nő érdekei, indulatai, érzelmei, körülményei szakmaközi konzultáció) adódhat a hideg-nyitott házasság melletti döntés.

Ennek alapja a nagyon kidolgozott, érdekek és szándékok alapos összehangolása után létrejött házasság megújító egyezség!

 

Egy lényeges, biztos információ minden nőnek válóperben, válóper előtt – Ne hagyatkozzon baráti tanácsokra, ingyenes tanácsadásokra válásnál!     Ne becsülje le saját életét, saját problémáit!

Minden válóper más és más részletek miatt robban ki, minden válás más részletek mellett juthat megnyugtató, végrehajtható megállapodásra peren kívül! ( Minden házassági válság esetében más szándékok fontosak a férjnek, más célok és szándékok a feleségnek stb.)

 

Magyarországon a nő számára házasság válsága más részleteket jelent a 30+ nő válóper előtt, mint az 50+ nő válás megfontolásánál.

Válóper beadása előtt sok nő számára lényeges, hogy a válás információi mellett, önmagában és megfogalmazott, vagy ki nem mondott céljaiban is megerősödjön.  (Szakmai partnereink között problémamegoldó tréningek, konfliktusterápiák is megtalálhatóak stb.)

 

Válás beadása, válóper előtt kereset beadása egyáltalán nem mindegy milyen tartalommal, milyen részmegállapodásokkal tud megtörténni!

Az új perrendtartás alapelvei egy megújított pereskedés lehetőségeit biztosítják, de a válóper és vagyonmegosztás rengeteg méltányossági szempontot tartalmaz… Ezekre a jog nem ad megfelelő választ a 30+ feleség, 40+ nők számára.

Házasság felbontása, vagyonmegosztás per előtt, már a válóperes kereset badásakor jó tudni, hogy a bíróság általában kötve van a felek kérelmeihez! (Egyetlen feleség se várja a bíróság kezdeményezését válóperben.)

 

Válás  információi és jó válási stratégia csak profi válási szakértőkkel közös munkában érhető el!      Ezért néha utazni is érdemes!

 

2018 a válás menete szempontjából sok új szempontot hozott!

Válás most érzéseivel közvetlenül jelentkezzen be időpontért!   Ma már nem a válóperes kereset a nők számára az első fontos lépés!

Legyen 2018 az okos nő éve, legalább a válás menete, válás ügyei tekintetében!  Ezért állunk Önök mellett!

Bejelentkezés saját házassági válsággal, válás előtt:  06/305-992-842 (Munkanapokon 10h-19h) E-mail: valoperek@gmail.com

 

 

Reklámok