Válás téma 2018! Szülők válnak, élettársak elköltöznek, de nem mindegy hogyan szakítanak?!

Válás előtt a nő gondolkodjon!          Nem könnyű a feladat, ha a szülők válnak, a kisgyermekek meg csak sejtik – valami véget ér a házasságban, a családban………….

Nálunk a válás a téma női szemmel 2018 évben is, hiszen a válás menete, a válóper gyakorlata sokat változik január 01.-től!

 

Válás és házassági válság konzultációk során a legfontosabb összegezhető tapasztalat, hogy egy anya, egy nő a válóper előtt több szempontból készüljön fel!  

Ehhez segítőkész válóperes ügyfélszolgálat biztosít szakmai hátteret a nőknek szakmai tevékenységünkben!

 

Válás előtt a házasság válsága, házasság vége tüneteit minden nő okosan teszi, ha válási és kommunikációs szakembereinkkel közösen teszi mérlegre.

(Kiragadott példák konkrét válóperekből: – indokolatlanul változás a közös számlákban, külön számlák megjelenése, – kicsinylő, becsmérlő szűkszavú viták a másik oldalról kezdeményezve, – egykori közös cég “privatizálása, – iratok eltűnése közös tárolásból pl. építési tervek, határozatok stb.)

 

Anya csak egy van a gyermek számára! Válás és válóper nem mindig elkerülhető!

 

30+nő, 40+nő számára fontos válási információ, hogy minden válóper egyben családi válság – számtalan lezajlási formában.

 

Új trend a válás időszakában az élettársak között, hogy a másik fél, a nő lejáratása a kisvárosi közösség előtt, a gyámhatóság előtt gátlástalan feljelentésekkel történik!

 

Vidéki válás, vidéki válóper esetén a 30+ feleség válása nyílt titok – okos válás a helyi baráti, szerelmi viszonyok miatt szinte lehetetlenné válik.

Egész országból fogadjuk a nők válás, nők válóper eseteit, élettársi szétválás ügyeit profi válási szakmai team munkájával!

 

Vidéki nő, budapesti anya egyformán számíthat a két ünnep között válás ügyfélszolgálat segítségére irodánknál, válóperek okos megoldásának, válás jó válási stratégiájának közös átgondolásával!

 

Fontos szakmai értékrend és szakmai filozófia a válás, válóper eseteiben: A nő érték, a válás minden nőt megterhel!

Válási szakmai feladatainkban jól tudjuk, hogy a  nők sokat tűrnek, a válás gondolatát hosszan tervezgetik a még látszólag jó házasság alatt.

 

Ha a feleség válik, vagyonmegosztás vita van, jobb a bíróságot távolabb tudni!

 

A családi fészekből kirepülő gyerek (egyetemre indulás, külföldre utazás és munka stb.) a válás végső döntéseinek időszaka a 40+nők válásaiban.

Házasság vége után, válóper utáni anyagi helyzet átgondolása szakembereinkkel közösen, minden 40+ nő számára fontos és szükséges.(Rendelkezésre állnak nálunk szakértők – közgazdász-orvos-ügyvédek – válási szakemberek – kommunikációs specialisták stb.)

Szex nélküli házasság, boldogtalan házasság közben a későbbi válás iratai (tul.lapok stb.) könnyen “eltűnnek” nehezítve a válóper jó döntéseit a feleség számára.

 

Válás év végén nem számít különlegességnek, de megélni sem könnyű!

Döntsön időben, egy nem várt ünnepek előtti szakítás esetén keresse a válási specialista szakmai irodánkat!

 

2017 decemberben az Első Magyar Válási Intézet munkacsoportjai meghosszabbítják a nők számára a válás ügyfélfogadást a perrendtartás változása miatt!

 

Szakítás után – zaklató válások esetei – vitás vagyonmegosztások ügyei – szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!      Bejelentkezés saját válással, női üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s