Szakítás után válás és válóper! Válási ügyfélszolgálat nőknek decemberben!

Kiürült közös otthon, megoldandó vitás kérdések a szakítás idején bizonytalanságot teremtenek.

Kollégák, barátok különböző megfontolásból sorakoznak fel a szakítás alatt a nő mellé, de a problémákra tőlük választ ne várjon!

Megszokott közös programok helyett, magányos ébredés természetesen riasztó.

 

Ha válás a téma a 30+ feleség,, 40+nő életében!

 

Szakítás után azonnal érdemes a válás, válóper ügyfélszolgálat válási szakembereit megkeresnie a nőknek! (Pszichológus – Gyámhatósági szakember – Ügyvédek – Válás szaktárgyalók – Válási mediátorok – Orvos stb.)

Okos válás, okos válóper szakembereinkkel könnyebb lesz.  Jelszavunk a megbízásokban, ha rossz a házasság, legalább a válás legyen jó!

 

Szinte klasszikus esetek az ünnepek előtti szakítás után, hogy a csinos 30+feleség életét a volt férj zaklatással, akadályokkal nehezíti meg. (Facebook közösségek, e-mail feltörések, fenyegetések, közös számla kiürítése váratlanul stb.)

Még nehezebb a 15-20 éves házasságból a 40+nő válása……..közös cégek, közös ingatlanok a férfiaknak sok mozgásteret teremtenek a válás utáni sértettségükben.

Decemberben a válóperes ügyfélszolgálat biztosítja folyamatosan, hogy szakítás után a nő ne maradjon magára!

 

Feleség számára szakítás után a hatalmas változások a perrendtartásban, közigazgatási perrendtartásban komoly válási döntéseket jelentenek még ez évben, december hónapban! (Válóperes kereset beadása, válóperes egyezség álláspontja kidolgozása, szakértői szakvélemények stb.)

Szakítás házasságból – Válóperes kereset gondolata – Kapcsolattartás esetei ünnepek körül!

Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h)     e-mail:  valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s