Válás trend, Közös otthon és vagyonmegosztás trend az ünnepek előtt 2017-ben!

 

Statisztikák igazolják vissza szakmai team munkánkat, a válásra szakosodott szakirodák következetes munkáját.

Kevesebb durva és időrabló válás, több jó válás, több trendi válóper, trendi vagyonmegosztás!

30+ nők számára a trendi válás, trendi vagyonmegosztás a házasság lezárását, az új mozaikcsalád kialakulását segíti.      40+ feleség számára a trendi vagyonmegosztás a későbbi évek garanciája!

 

Házasság eltelt20-30 éve sok változást hoz. Időben forduljon irodánkhoz!

 

Az ünnepek előtt a nők újra és újra szembesülnek a rossz házasság jeleivel, tüneteivel – válás döntése a vidéki feleségek, budapesti asszonyok konzultációin vezető téma.

40+ nők az irodánknak biztosított megbízásaikban a házasság megújítását jelentő szakmai feladatokat szívesen részesítik előnybe, melyre komoly praxis és gyakorlat áll rendelkezésünkre! (Mindkét fél kialakult betegsége, nyaraló és hobbiautók stb.)

Jelentős házasságban szerzett vagyon, meglévő forintosított hitelek a nők kétségeit csak növelik, szakmai munkánkkal a biztos női döntés könnyebben meghozható! (Bankok gyakorlata a hiteleknél és szerződés módosításnál stb.)

 

Trendi válás, trendi válóper legfontosabb titka a válásban jártas szakmai szakértői profi kommunikáció, a nő válásra való előkészülete! (A kommunikáció elsődlegessége mellett a közgazdaság, jogi, pszichológusi szakma képviselői biztosítanak nálunk a nők számára megbízható szakmai megbízotti hátteret.)

Házasság felbontása idején amit a felek nem tudnak megbeszélni, az még válási szakembereink segítségével a megbeszélések tárgyává tehető!

Jó válási szakemberek irodánkban tudják, már az sem mindegy, hogy milyen úton jut el a házaspár az első közös válási konzultációra!

2017 év vége felé minden nő számára figyelmet érdemel, ha a házasság feszültségei nagyok, a házastársak kommunikációja már sértő!

Nő a bíróságon legyen sikeres, ebben a divatos és trendi válóper sokat segít!

 

Nők védelmében váláskor és jogaik jobb érvényesítésére, méltányos válás megoldásához hosszabb válási ügyfélfogadás, válóperes konzultációs ügyfélszolgálat biztosított!

Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s