Szexuális zaklatás tegnap és ma! Agresszív válás és a nő méltósága!

Színészek, táncosok, titkárnők, asszisztensek, raktári dolgozók élik meg nőként, hogy szexuálisan szinte tárgyként kezelve bánnak velük, szexuális zaklatás áldozataivá válnak tegnap és ma!

Női méltóság lábbal tiprása a hatalom miatti szexuális zaklatás, s ezek súlyos lelki és egészségügyi károkkal járnak a nők számára!

 

Ha szétválnak az utak – okosabb a válás profi szakértőit megkeresni!

 

Ehhez hasonlóan durva élethelyzet a válás alatti agresszió, vagy a válás utáni zaklatás, fenyegetés, néha szexuális követelődzés!

Sok válás durvul el, a volt pár részegsége, majd bántalmazása, szexuális követelődzése miatt.

Válás bejelentése ezért kritikus pont, a nők számára egyértelmű tanács, hogy a válás bejelentése előtt keressék fel irodánkat!

 

Ma az agresszív válások, a durva válások leginkább a párbeszédre még alkalmas indulati állapotok elmulasztása mellett jönnek létre.                Agresszív válás, rossz válás, rossz válóper!

Túl sok feleség számol be vidékről falvakból, asszonyok a városokból arról, hogy házasság vége felé az ütlegelés, durva lökdösés előfordult a válás előtt!

Sem szakmai szempontból, sem a feleség női és emberi méltósága miatt nem lehet elmenni az ilyen induló válások mellett. (Lökdösődés, magánlaksértés, szexuális követelődzés stb.)

 

Megbízható válási szaktárgyalói közös megbeszélés után a női méltóság megkövető részegyezség célszerű, ha végrehajtható okiratba foglalásra kerül. (Lehet bírósági jóváhagyással igazságügyi mediátor egyezség, esetleg a megszületett részegyezség közjegyzői okiratba rögzítése.)

Válás, válás menete az okos válóper célját kell, hogy megfogalmazza!

 

Szexuális zaklatás eseteiben – szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban a nők számára biztos szakmai pont vagyunk!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s