Új Ptk. hatása a nők ügyeire! Özvegyek és jogaik védelme!

 

Nők jogai védelme, nők jogvitái körében minden időszakban figyelmet adunk az özvegyek eseteinek, özvegy jogai védelmének.

Egy haláleset után a feleség számára a gyász feldolgozása mindennél fontosabb, mégis előfordul az örökösök perindítása az özveggyel szemben, ügyvédi felszólítások!

Egy nő számára özvegyként az újrakezdés komoly életkihívás, a jogalkotó az új Ptk.szabályaiban a túlélő házastárs érdekeit is védi. (Messze nem a teljes hagyatékra, ha van több ingatlan stb.)

 

Válás, vagyonmegosztás közben haláleset, özvegyi újrakezdés mindig nehéz ügy!

 

Hasonlóan az előbbi jogalkotói szándékhoz, az özvegy számára az újrakezdés, új párkapcsolat kialakítása szintén támogatottabb az új Ptk. szabályaiban.

Számos második induló párkapcsolat meghíúsulásra kerül, mert az özvegy és örökös, özvegy és előző házasságból származó gyermeket olyan vitába keverednek, amely anyagilag érzelmileg teljesen szétzilálja őket!

Özvegy számára a pereskedés nem jó platform a problémák felszámolásához (idő és kiadások stb.), a bíróságra beadott kereset és keresetkiegészítése nem a jó eszköz a haláleset utáni gyász lezárásához, sem újrakezdéshez.

 

Vidékről és fővárosból emelkedik a haláleset utáni jogviták miatti női ügyfeleink jelentkezése, melyekre felkészült munkacsoporttal áll szakmai irodánk rendelkezésükre! (Jegyzői gyakorlattal szakemberek –  Gyámhatósági gyakorlattal szakemberek – Gyász és veszteség terapeuták – Ügyvédek – Válási specialisták – Írásszakértő – Orvos stb.)

A bírósági perek kiváltása özvegyek jogeseteiben, örökösökkel szembeni eldurvuló jogvitáiban felkészült és profi szakembereket igényel – ezekben a megbízásokban is állunk rendelkezésükre!

 

Özvegyi jogvita esetekben – Szülői vitákban – Nagyszülők láthatási vitáiban – Válóperes ügyekben – Vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com       Adja tovább kolléganőinek, barátnőinek!

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s