Válás, bántalmazás házasságon belül! Okos válóper csak jó döntésekkel lehetséges!

 

Túl sok feleség számol be vidékről falvakból, asszonyok a városokból arról, hogy házasság vége felé az ütlegelés, durva lökdösés előfordult a válás előtt!

Sem szakmai szempontból, sem a feleség női és emberi méltósága miatt nem lehet elmenni az ilyen induló válások mellett.

 

Nem jelent különbséget a feleségek 30+ életkori beszámolóiban saját házasságuk bajairól, hogy egy gyermek, vagy több gyermek van a házasságban.

Válási szakmai irodánk eseteiben, piaci tapasztalataiban a végzettség és egzisztencia sem mutat jelentős különbségeket a házasságok belső durva válásai ügyeiben.

 

 

Házasság válsága vidéken és a városokban válóper előtt ismert előttünk!

 

Nők számára a szakmai útmutatásunk, hogy a válás, válóper megoldását a házasfelek között kell megoldani – elsősorban.

Sem a rendőrség hetente terhelése, sem a gyámhatóságok felesleges terhelése nem vezet a válás területén okos váláshoz, a kölcsönös inzultusok és esetleges  kisebb házasságon belüli agressziók világában.

Hatóság bevonása a válás vitáiba, növeli a házasfelek indulatait – házasságot végül majd a bíróság fogja felbontani.

 

30+ feleségek, 40+ feleségek számára értékes szakmai lépések biztosíthatóak, melyek később a válás okos megoldását elősegítik.

 

Válási szakértői tapasztalat, hogy minden válás, minden válóper más és más szándékaiban, vagyoni elemeiben, a házasfelek szándékaiban és körülményeikben!

Kisebb lökdösések, megbánt tettlegesség eseteiben a feleség számára lehetséges eszköz és kiindulási pont a válás előtt, a válási mediációban kialakuló “női méltóság megkövető részegyezség”!

 

Női méltóság megkövető egyezség akkor megfelelő a szakmai gyakorlatunkban, ha a kisebb bántalmazást a férj megbánja, részegyezségben vállalja későbbiekben a válóper közös egyezségen alapuló megoldását, elismeri a megtörtént bántalmazást!

 

Megbízható válási szaktárgyalói közös megbeszélés után a női méltóság megkövető részegyezség célszerű, ha végrehajtható okiratba foglalásra kerül. (Lehet bírósági jóváhagyással igazságügyi mediátor egyezség, esetleg a megszületett részegyezség közjegyzői okiratba rögzítése.)

Ehhez azonban kissé felelőtlenül, de a megnyugtató női méltóság megkövető részegyezség után, gyakorta maguk a házasfelek már nem ragaszkodnak.

 

Válás, válás menete az okos válóper célját kell, hogy megfogalmazza!

 

Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban a nők! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s