Válás és az ősz! Feleség válópere lehet gyors és költségkímélő!

 

Válás és az ősz tapasztalataink szerint támogatják egymást.

Minél több az érték, vagyon a házasságban, vagy minél jobban szeretik az anyák gyerekeiket, annál fontosabb a megbízható válási iroda megkeresése, a válóperes egyezség alapos és független szakértői kialakítása!

Válás, válóper napjaiban a kiindulópont legyen az – hogy a házasság megromlásának okait ne szolgáltassuk ki a nyilvánosságnak, az a mi házasságunk része volt!

 

Válás, vagyonmegosztás mindig nehéz ügy!

 

Válás előélete, házasság megromlása okai számos családi titkot, megcsalást, üzleti érdeket érint.

Egy újrakezdés a nő számára könnyebb, ha nem hosszú évekig bírósági tárgyalásokon bizonygatják a házasság megromlásának okait, házasság belső titkait.

Válóperes mediáció világszerte erős sikerének egyik titka, hogy a válóperes szakértő nem vizsgálja a házasság megromlásának útját, míg a bíróságnak ez kötelezettsége.

 

Egy bonyolult házasságból a válóperes mediáció a válás gyakorlatában 3-6 válási szaktárgyalás alatt tud végleges, a volt házasoknak megnyugtató és általuk betartható egyezséget létrehozni!

Megkerülhetetlen a nő érdekeinek, nő szándékainak teljes és részletes külön megbeszélése, mielőtt a törvény szerinti válóperes vitarendezés megindulna!

 

Házastársak végleges elhatározását a válásra jogszabályok veszik körbe, ezeknek a válásra vonatkozó belső alkukban érvényesülniük szükséges.(Új Ptk. Családjogi könyv)

Különösen vidékről érkező nők számára az iratok beszerzése, dokumentációk ellenőrzése nem egyszerű, ebben is megbízható irodai szolgáltatás áll a vidéki feleségek rendelkezésére nálunk.

 

Válóperes vita álláspont egy feleség számára jellemzően csak előkészítő információgyűjtés, gyakran szakértői szakvélemények után formálódik teljessé, véglegesnek tekinthetővé!

 

Feleség számára átgondolni a másik fél sérelmeit. (Legyen az vélt, vagy éppen felnagyított stb.) a válóperes szakértő, a válóperes egyezség több és jobb lehetőségeket takar, ha az eljárásban hajlandó

Szerződéses szabadság alapján a feleségek egyszerűen tudnak megbízást adni a válási szakmai irodának és szakmai résztvevőknek. (pl. házastársi tartás gondolata – orvosi másodvélemény stb.)

 

Házasság felbontása előfeltétele a válóperes vitarendezésnél a válás részleteinek (házasság felbontásának) teljes kitárgyalása a vitarendezési eljárásban. (Válóperes szaktárgyalók – gyámhatósági tapasztalattal jogászok – pszichopedagógusok – ügyvédek segítőkész teamje biztosítja a feleség válásában nálunk a megnyugtató válaszok, megnyugtató megoldások kialakítását.)

 

Ki és hogyan gyakorolja a szülői jogokat? Egy anya számára jogai és méltósága a válás közben is fontos!

A válóperes vitarendezés ezért a válási konfliktusok csökkentésének lényeges terepe.

Nem szabad elfelejteni, hogy a gyerek később is igényli szüleit. Vannak döntések, amelyeket a  gyerek akar mindkét szülővel külön megbeszélni!

 

Komplex válóperes egyezség a vagyonmegosztást és a házasság felbontásának részletkérdéseit együtt dolgozza fel.   Válóperek sokaságának információ alapján  szakmai elvünk – a nők végleges és megnyugtató válóperes egyezségéhez, az újrakezdés jó feltételeihez ezt javasoljuk!

 

Szülői vitákban – Nők házasság felbontása helyzeteiben – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s