Válás ma, válóper holnap! – Nő válása A-Z kérdésekben a konzultációkon!

 

Egy nő válása idején rengeteg valós gond, valódi kérdés  kerül elő a személyes ügyek konzultációin.

 

Amikor a válás, válóper A-z gondolatát képviseljük szakmai munkánkban, akkor a szűkebben és ténylegesen a megfogalmazott válás eseményeire, jó megoldására helyezzük a hangsúlyt.

 

Külön szakmai területnek tekintjük szakmai feladatainkban a házasság védelmét, házasság megőrzését célzó eljárásokat, egyezségeket, stratégiákat! (Házasság megújító mediáció/új házassági alap megállapodások stb.)

 

Válóper keresetének beadása előtt a feleség számára egy házasságban nagyon jól használható kommunikációs, megoldásokat jelentő szakasz van.

Ebben a válási szakaszban alapozódik meg egy eldurvuló válásnál, a későbbi válóper kilátása!

Nő élete válás után akár évekig lehet anyagilag rosszabb, egyedülálló szülőként nehezebb, mint házasság keretei között.

 

Kevés rosszabb életérzés van egy nő életében, mint amikor úgy érzi elhanyagolják, saját önbecsülése egyre mélyebb pontokat ér el.(Feleség vágyakozása szexre és elutasítások sorozata kényelmi indokokkal,háztartásban élő feleségek kockázata a belefásulás, beszükülés, unatkozás stb.)

 

Ha kiürült a házasság, ha kirepülnek a fiatalok!

 

Válás A-Z egyik aranyszabálya, hogy a nő válása során kerülje el a hatóságokat, közigazgatást, sőt bíróságra is profi, válási szakiroda által előkészített és megszületett egyezséggel érkezzen!

Ez biztosan az okos válóper, a jó válás titka ma!

Házasságból nő, ha válik első az óvatosság, második a válási szakemberek bevonása a válás körülményeinek, válás szándékainak alapos feltérképezése.

 

Fontos, hogy válási szakmai irodánk régi válás, válóper helyzeteiben felismert tapasztalata – válás útmutatása, válás kibontakozása ne a gyámhatósági eljárások kereszttüzében történjen! (A hatóságok kitartó munkája és szakmailag elhivatott munkája ellenére, a válás belső indulatai a hatósági beidézéseknél súlyosbodnak, ádáz válóperekhez vezethetnek el.)

Kapcsolattartás eseti hibáit, szülői jogok tétova gyakorlását egy nő ne vigye a válás előtt, válás közben a gyámhatóságra. (Veszélyeztetés, gyermek sérülése, kábítószer stb. persze egészen más ügy, annak hatóság előtt a helye.)

 

Önmagában a válás, válóper során minden külső kényszer a másik fél indulatait, pereskedésben elszántságát növeli meg. Külső kényszerbe a válóperben lévők nem nyugszanak bele nagy számban.

Rossz válás lelkileg, egészségileg teszi tönkre az élettársakat, feleségeket nőként.

 

Válás ma, a feleségek részére körültekintést, óvatosságot kell, hogy jelentsen!

 

Válás irodánk szakmai résztvevői között, gyámhatósági szakmai tapasztalattal rendelkező független szakemberek mellett szükség szerint műszaki szakértők, jogászok, pszichológusok, vagy orvos megbízására is mód van.

 

Válóper és válás aranyszabálya: Ha a másik fél szakértői anyagok láttán, profi válási mediáció, válóperes jogvita rendezés folyamatában megnyugtató részegyezségeket elfogad, akkor a válás után, akár ismét barátságig javulhat a szülők kapcsolata!

Ezért egy nő számára válóperben, válás előtt ez lehet egy fontos cél!     Válás gondolataival keressen bennünket!!

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s