Válóper útmutató, válás tájékoztató az őszi gyermektartásdíj megváltoztatása, gyermekelhelyezés megváltoztatása vitákhoz!

 

Minden ősz meghozza magával a 30+, 40+ aktív szülők vitáit a válások utóéletében.

Még alig kezdődött el az iskola, de a nem várt kiadások, a nyári kapcsolattartás kisebb zavarai, hozzájárulnak a bíróságokon és válási szakirodában megjelenő változtatás miatti vitákhoz!

 

Tartásdíj több jogi szemponthoz igazodik, de az egyösszegben való megállapítása akár ítéletben, akár a felek megállapodásában az egyezségekben az új Ptk. által elvárt.

Sok vita indul el részben megalapozottan, vagy akár megalapozatlan változtatási igényekkel.

 

Tartásdíj megváltoztatása – keserves perek, viták!

 

Szakmai meggyőződésünk, hogy gyermektartásdíj megváltoztatása eseteiben, minden per közben többször meg kell próbálni a jó megoldást, az egyezséget szakembereink közreműködésével!

Vigyázat!  Nem minden lényeges változás, amit egyik, vagy másik volt házastárs annak vél.

 

Sokkal nehezebb a gyermek valós igényeit, valós szükségleteit bizonyítani hosszú bírósági tárgyalásokon, mint megbízható szakértőink által vezetett szaktárgyalásokon (vitarendezés) megnyugtató és méltányos egyezségre jutni.

Jellemzően egy változtatásra irányuló bírósági per, a szülők közötti ellentéteket, indulatokat végletekig képes feszíteni jó pár esetben!

Minden válási útmutató lényeges pontja, hogy a bíróságok a perekben a gyermek érdekét vizsgálják, nem a szülők igényeit és indulatait!

 

Barátnői, kolléganői számára írja fel, s adja tovább!

Szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!   Megbízható válási szakiroda – segítőkész szakmai team nők számára!  
 Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s