Válás hosszú házasság után Magyarországon! Minden ami válás 2017!

 

Eseteink (konkrét válási ügyek) és a nőkkel való személyes konzultációk azt mutatják, hogy a 40-es éveikben járó nők számára megnő az elhagyott feleség, megcsalt nő szerepének bekövetkezése.

Feleség méltósága, feleség jogai súlyosan sérülnek, amikor egy új nő lép be a képbe, hosszú házasság vége felé közeledik!   A felismeréssel járó döbbenet megrázó erejű lehet a feleség számára.

 

Válás 2017 eseteit nehezíti a nagyobb értékű közös ház, ahol annak természetben való megosztása az ingatlannak, elkerülhetetlen napi találkozásra kényszeríti a volt feleséget.

Az 50+ feleségek beszámolói mind arról szólnak, hogy házasságban is marad energiájuk, s a nőiesség kihívásai sem annyira izgatják őket!

Hosszú házasság utáni váratlan válásban a megszokott dolgok áttörése a nők számára megrázó.

 

Házasság 20-30 éve sok változást hoz. Ez a tábla sem mai……

 

Patinás válási szakiroda teamje, segítőkész szakmai hozzáállással foglalkozik a nők válásaival, az 50+ korban a nyugdíjasok válópereivel!

Megfelelő hozzáértéssel kell kezelni a nők részéről joggal felmerülő csalódottságot, indulatokat.

Sajnos az esetek többségében a másik oldalon nehezíti a házasság jó végét az alkoholizmus, titkos zugivászat.

 

Méltatlan a feleség 50+ számára, az ilyenkor eseti részegségeknél előforduló lökdösődés, tettlegesség, nem kívánt szex stb.

Fenyegetések, érzelmi zsarolásoknak pedig se szeri, se száma.

Szakmai felkészültséggel, megfelelő szakmai háttérrel és piaci tapasztalattal bírunk, így a nyugdíjasok válóperei is jó egyezségre végződhetnek nálunk!

 

Halogatás, tettlegesség fokozódása a nyugdíjas válások legnagyobb kockázata a feleség számára, a mindennapos kommunikációs szemrehányások mellett!

Ha a házasságnak vége, jobb segítőkész szakembereinkkel megelőzni a vagyonvesztést, az 50+ évek energiáinak szétforgácsolását a rossz válás miatt!

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s