Döntések első válás közben nők részéről – Válásról nőknek

 

A nyár van, amikor nagyon hosszú egy házasságban.        Szabadság és esetlegesen egy másik férfi érdeklődése (munkatárs, szomszéd utcából stb.), a válás mérlegelése gondjaival nyomasztóvá teheti a válás előtti utolsó időszakot, a válás eldöntésének idejét.

Jellemző ez a rendszertelenül bántalmazó, részben alkoholizáló házasságokban, ahol a rosszul alakult nyári közös szabadság, egy új lökdösés, verés hozza meg a válás szükséges döntését!

(Általában a házasságon belül a kiabálás, verekedés, durva  lökések ismétlődnek ott, ahol a válás jó döntésnek számít!)

 

Első válás beadása sok figyelmet igényel – keresse női irodánkat!

 

Válóper előtt bántalmazások esetén, minden percet a válás előkészítésére kell fordítani!

 

Egy nő kisgyermekkel jó döntést hoz, ha a bántalmazó (rendszeres esetek) házasság helyett a válás mellé foglal állást.

Ennek elindítása az iskolakezdés előtt hasznos, különösen annak reményében, hogy a volt házastárssal lehet – megbízható szakembereink segítségével – egyezséget elérni, a válóperes kereset mellé.

Első válóperes konzultációinkon a legfontosabb kérdések egyike – milyen kommunikációs helyzet van a házaspár között?! (A jogi válaszok helyett a kommunikációs kitörési pontokat kell megtalálni a válás kezdetén.)

Bántalmazott nők sem akarnak általában durva válást, durva válópert, rendőrségi ügyeket stb.

 

Nő számára a  gyermek miatt, az iskola indulása előtti válóperes kezdeményezés jobb, mint később, vagy már a téli ünnepi időszakban.

 

Patinás válási szakirodaként segítőkész ügyfélszolgálat biztosítja nálunk a nők számára, hogy a válás minél előbb teljesen tiszta szándék lehessen a feleségek döntései előtt, ha már válni muszáj a kialakult állapotok miatt!

Ismétlődő (negyedév alatt 3-4 eset) agresszió házasságon belül veszélyessé válhat! A szex ilyenkor már ritka, vagy eseti szinte kényszer szex.

 

Válás menete szerint ilyenkor a válási szándékok, körülmények, újrakezdési lehetőségek kiértékelése – szakemberekkel – fontos teendő!

 

Nehéz – agresszív életmóddal terhelt válásoknál – Válókereset benyújtása egy nő számára akkor lesz megfelelő, ha azt több lépcsős válási előkészítés, profi válási jogvita rendezés előzi meg.

Ügyfélbejelentkezés hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-19h)

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is válóperes helyzetéről, majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s