Válóper és válás tanácsadás! A jó válás menete fontos kérdés!

 

A válóper  alatt a válás menete, a jó válás menetétől erősen elválik, más válási stratégia jellemzi, ilyenkor a feleség szakemberekkel más utat jár be!

Feleség számára 2017-ben a jó válási tanácsadás, jó válóperes tájékoztatás nem a válóperes kereset részleteivel kezdődik!   Válóperes trend létezik ma már, amely kíméli a pénztárcát, a nők idegeit és idejét.

 

Magyarországon a bírósági szünetben a nő kezébe veheti a válás menetét!

 

Egyre több volt feleség, volt élettárs nőként Svédországban, Németországban, USA-ban, vagy Londonban talál új életre.

Számukra a hagyományos válás menete kevéssé praktikus, sok bírósági tárgyalás szinte lehetetlen.(Idézések, félig-meddig valótlanságot állító tanúk stb.)

Külföldön a szomszédok, ismerősök más emberek lesznek – a volt élettárs, volt férj ebből talán semmit sem ért meg……

Jó válási tanácsadás, jó válás menete a profi válási szakértőkkel, nálunk a nők élettrendjének megfelelően dolgozik.

 

A perrendtartás rendje, a volt házastárs bosszúállása, a rossz válóperes stratégia választása a nőket évekig tartó válóperes  eljárásba viszi bele.(Huzakodás gépeken, autón, nyaralóba történt gázszerelésen több bírósági tárgyalást jelent stb.)

Jó válás titka a feleség előre felkészülése, jó válási stratégia megválasztása a kereset gyártása helyett,a válási szakértők, így  irodánk felkeresése vidékről, vagy nyaralásból külföldről megérkezve!

 

Jó válás lehetséges, de a válási stratégia konzultációin az egyezséghez vezető álláspontja esetében, nem lehet csak rövid távon célokat megfogalmazni!

Egy 30+ nő, 40+ nő céljait nem az ügyvéd, nem a  válási szakértő tudja meghatározni. Azt neki kell a szakemberekkel közölnie! (Új pár felbukkanása, költözés külföldre, új állás stb.)

 

Válás okos menete 2017-ben azon nyugszik, hogy irodánk szakértelmével nem hagyja, hogy idegenek és hivatalból döntsenek életéről, vagyonáról, szülői jogairól!      Jó válásban Ön zárja le a válás nyitott kérdéseit!

A válás bonyolult egyezségei még a bíróság elé kerülésük előtt végrehajthatóvá tehetőek, ahogy a házasság újrarendező jogvita egyezségek is segítségünkkel!

 

Nők számára megemelt óraszámmal biztosítunk ügyfélfogadást a nyári szünetben szülői jogokkal kapcsolatos, gyerekkel kapcsolatos, vagyonmegosztással kapcsolatos válási eseteihez!

 

Szülői vitákban – feleségek és nők válóperes ügyekben – feleség vagyonmegosztások vitáiban! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s