Válóper, vagyonmegosztás, válás 2017! Nők számára a bírósági szünet igazi lehetőség!

 

Megkezdődött a nyári szünet iskolákban és óvodákban.  Anya számára egy külföldi kiutazás jelenthet vitát a volt férjjel, ha az mindenáron pereskedni, vitatkozni akar……ilyenkor előbújik a nőből az anyatigris.

Megszaporodnak a gyámhatósági bejelentések, rendőrségre telefonálások, mert a gyerek nem tudható, hogy éppen hol van – az aggodalom az anya oldalán jogos lehet!

Sok bírósági házasság felbontása egyezség nem kellően részletes, a szülők taktikázásának és későbbi új vitáinak forrása ez.

 

 

Nyár a szülői jogok vitái, külföldi utak miatti perek időszaka!

 

Házasság felbontása és vagyonmegosztás ahol csak lehet, együtt kerüljön részletes, profi egyezségbe!

Az Első Magyar Válási Intézet nők számára létrehozott szakmai teamje egyértelműen ajánlja, hogy minden bírósági tárgyalás és kereset előtt a feleség törekedjen a profi válóperes jogvita rendezésre, majd annak végrehajthatóvá tett egyezségére! (Egyezség csak kellő részletességgel és annak végrehajtására gondolva lesz jó!)

Sok bírósági per lerövidíthető, vagy a hosszú pereskedés megelőzhető ezzel már megindult válóperekben is!

 

Anyák számára igazán megterhelő, ha a nem részletes házasság felbontásakor, a bíróság előtt megtörtént egyezség “lyukakat hagy” annak teljesítése körülményeiben, ebből jönnek létre a rossz kapcsolattartási vitás esetek, vagy módosításra törekvő új bírósági ügyek!

Zajló válóperben, válás előtt a nők számára – a nem pusztán a perre irányuló – tanácsadás igazi kincs!

 

Válás 2017, válóper 2017 egy felkészülő nő számára ajánlottá teszi, hogy éljen a bírósági szünet feleségek számára jó alkalmat teremtő terminusával.

Nők számára megemelt óraszámmal biztosítunk ügyfélfogadást a nyári szünetben szülői jogokkal kapcsolatos, gyerekkel kapcsolatos, vagyonmegosztással kapcsolatos válási eseteihez!

 

Szülői vitákban – feleségek és nők válóperes ügyekben – feleség vagyonmegosztások vitáiban! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

40+nők ma! 50+nők ma! Válás menete, válás probléma? Nők bejelentkezés, női időpontfoglalás: 06-305-992-842 (H-P 10h-18h) valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s