Minden, ami válás! – Válás menete a nő kezében van!

 

Egy nő számára a házasság vége kimondása előtt jó tudni, a válás  menete jellemzően a nő kezében van!

 

Profi válási iroda, jó döntésekre törekszik ügyfeleivel, mert minden, ami válás az egy “zajos és hangzatos válóper” nélkül, mértéktartóan is megoldható munkatársainkkal!

 

Válóperes kereset az utolsó mozzanat, ha a nő okosan dönt a válás menete vonatkozásában!

Ennek tartalma számos ismertetőben elérhető, de a válóperes kereset nem oldott meg még soha semmit, csak elindul a pereskedés!

 

Ha a feleség válik, vagyonmegosztás vita van, jobb a bíróságot távolabb tudni!

 

Egyszerű válás akkor létezik, ha feleség a válás elhatározásakor felkeresi irodánkat, s jól körülhatárolt álláspontját megismerteti, a körülmények és szándékok feltérképezése megtörténik.

Ha nincs kiskorú gyermek, akkor az új Ptk. által elvárt részletekben a munkatársaink rövid időszak alatt elérhetnek a házasoknál közös egyezséget, közös döntést.

 

Ha ez az egyezség tartalmilag, formailag megfelelő, akár már az első tárgyaláson lezárulhat a válás…….

 

Indulatok, fenyegetések nem vezetnek előre a válóper előtti helyzetekben, ahogy a válóperes tárgyalások közötti hosszabb hetekben sem.

 

 

Család, házasság, majd családjogi vita és válás egymásból következnek, tekintse minden nő egy megpróbáltatásnak, melyből okosan kell kijönni!

Külföldre költözés gyermekkel, vagyonmegosztás, lakáshasználat, házastársi tartás vita a szakemberekkel költséghatékonyabban, gyorsabban, kevésbé kellemetlenül rendezhető el!

 

Válás menete a nő jó döntésein múlik, ebben szakértelmünkre és a nők jogai iránti elkötelezettségünkre minden feleség számíthat!

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s