Válás ma feleségek ügyei! Házastársi tartás információk válás, vagyonmegosztás!

 

Különféle válóperes és vagyonmegosztás statisztikák látnak napvilágot, azonban a válás az asszonyok, feleségek ügyei közé tartozik ma.

 

Ha a házasság vége felé közeledik, irodánk megkeresése a feleség számára szinte nélkülözhetetlen.

Egyszerű, pereskedő mechanikus jogi szemlélet helyett, nálunk mindkét fél emberi méltósága megőrzése kiemelt szakmai szempont!

 

40+nő, 30+ feleség külföldön dolgozva számíthat irodánkra válás, vagyonmegosztás eseteiben!

 

Első konzultációk alkalmával a házasság vége körülményei, a feleség életében lévő kétségek, több szakember közös megbeszélésén formálódhatnak.

Sok más mellett a házastársi tartás igénye, tervezett összeg és a rászorultság átgondolása szintén idetartozó.

 

Fontos információk válóperről, válási tapasztalatok a valóságból segítheti az egyezségre való felkészülést, a jó döntések megfogalmazását.

 

Hogyan alakul a nő sorsa, a volt feleség élete egy hosszú házasság után?

Erre a házastársi ügyek ma érzékenyen rávilágítanak. Asszonytartás, ma az új Ptk. házastársi tartás néven kezeli – nőkről, volt feleségekről szól!         Persze a férfi is kerülhet jogosulti helyzetbe!

 

Házasság egy erős szociális és gazdasági kötelék, túl az intimitáson, szerelmen. Házasság vége egy 15 éves házasság után lehet megkönnyebbülés, de az egyik félnek lehet tragédia!

(Szakmájából kiesett, eltávolodott tanárnő, manöken, színész számára a hosszú házasság vége igazi sokk stb.)

 

Házasságon belül a házastársak közös jövőre építenek, de az alakulhat egészségügyileg, egzisztenciálisan eltérően, csak az egyik házasfél előnyére.

Az Első Magyar Válási Központ  szakmai partnerei kollégáinkból szerveződött, a rokontartás, házastársi tartás vitáit igen kényes, nehéz természetű ügyeknek látják, a napi válási gyakorlat, piaci tapasztalatok tükrében.

 

Házasság idején a több gyerek érdekében a családi élet felé forduló nők esetei talán már szinte tipikusnak minősíthetőek.   Szakmájuk, karrierjük, bevételük kerül felcserélésre a 2-5 gyerek nevelése céljával.

 

Házasság vége drámai lehet az 40+ éveiben járó, a családra fókuszáló feleségek számára, ha még egészségügyi gondok is jelentkeznek. (Tartós betegségek, szülési sérülések stb.)

Szakembereink között orvosi területek és orvosi másodvélemény készítésének lehetősége is biztosított.

 

Megalapozott házastársi tartási igényre a per közben, vagy közös munkával még a pereskedés előtt a másik fél reakciói is kezelhetőbbek!

 

Feleség, ha válik előtte keressen fel bennünket!

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s