Válás és vagyonmegosztás 2017! Tartásdíj és asszonytartás váláskor leggyorsabban az ünnepek előtt!

 

Válás előtt, válás közben az ünnepek közeledése olyan időszak, amelyben a nő a jogos igényeinek könnyebben tud teret szerezni!

Profi válási iroda a hozzáforduló nők, akik válni szeretnének érdekében a jó válóper, okos válás lehetőségét ismertetik meg! Mingli és újra szingli élet nem csak előnyökkel jár.

 

Egy nő, ha válik érdemes a megfelelő válási stratégiát választania!  Piaci tapasztalatunk válópereknél és vagyonmegosztásoknál, a válások sokszínűségének napi ismerete, ezt a személyes konzultáción elhangzottak után tudja a személyes körülményekkel, a női szándékokkal összekapcsolni.

 

Ünnepek előtt a válás vitái lehetőséghez juthatnak!
Ünnepek előtt a válás vitái profi szakemberekkel  lehetőséghez juthatnak!  Bírósági tárgyalások közben is!

 

Más a helyzete egy feleségnek devizahitellel a közös ingatlanon, vagy elszámolási kényszerrel a Magyar Kincstár felé. Asszonyok számára meghatározó a volt különvagyon, s annak a másik fél nyaralójára, családi házára fordított része.

 

Közösen felvállalt tartási jogviszony, közösen finanszírozott biztosítások, de gyakran a későbbi névhasználat a nők részéről olyan részletek, melyekkel a profi válási szakértőkkel érdemes először konzultálni.

 

Házasság vége egy nő életében nem mindig a legjobbkor jön.  Hosszú házasság alatt egy feleség kieshet a munkaerőpiac környezetéből, súlyos betegségek jelenhetnek meg!  Házastársi tartás másként asszonytartás vita ilyenkor éles vitává válhat.

 

 

Válás előtt, válás alatt a feleségek egészségügyi állapotának romlása pontosabb megítélésében, profi válási szakmai munkánk során orvosi szakértői szakvélemény segíti, helyzetük és válási követeléseik realitásának megfogalmazásában.

Vélelmek és kétségek eloszlása, a nők döntésének alapja a válóperek előtt, vagyonmegosztások közben!

 

 

A tartás mértéke, a tartási szolgáltatás idejére a legméltányosabb megoldást a válási jogvita rendezésben adhatja meg, ahol a feleség jogai és érdekei jogszerűen, de méltányosan jelennek meg!

 

 

Gyors válás, végrehajtható egyezség - nem lehetetlen! Nők számára profi válási iroda!
Gyors válás, végrehajtható egyezség – nem lehetetlen!
Nők számára profi válási iroda!

 

 

Új Ptk. IV. könyv (Családjog) új kereteket, de ezzel kiformálódott bírói gyakorlat szabályait tartalmazza. Több lehetősége van a nők számára a méltányos jogvita rendezésnek – ez a feleségek házastársi tartás hosszabb-rövidebb igényeinek kedvezőbb!

 

Nők számára, feleségek számára a válási útmutató, a profi válási szakértelem az ünnepek előtt rendelkezésre áll!

 

Piaci gyakorlat és megfigyelés, hogy a válóperek közben, válóperek előtt a feleségek számára – megfelelő válási szakismerettel előkészített – válási vitarendezésre felhívó okirat, sokkal kedvezőbb fogadtatásra talál a volt házastárs, volt élettárs részéről.

Karácsony közelsége a méltányosabb egyezségeket segítheti elő!

 

A nő, a feleség, az anya Magyarországon érték – válóperben, vagyonmegosztás közben is  álláspontunk szerint!Bejelentkezéshez konkrét ügyekkel ügyfélszolgálatra:Ügyfélkapcsolat és bejelentkezés konkrét, személyes ügyeikkel: 06-305-992-842 (10h-18h ) valoperek@gmail.com

 

 

 

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s