Válás mibe kerül? Válóper és válás költsége, díjai 2016 év végén! Házasság és válás!

 

Évenként több, mint 20.000 válás indul el Magyarországon, az elmúlt 15 év ebben kis ingadozást mutatott csak. Válás és költségek valósága szinte sehol nem kerül nyilvánosságra teljes körben!  Rossz házasságból a kiút a válás!

Nők számára az ünnepek jelenthetik a boldogságot és aprólékos gondosságot, de a házasság vége felismerése szintén erősen kötődik az ünnepek előtti konfliktusokhoz, veszekedésekhez, megcsalásokhoz, italozás miatt megromlott ünnepi estékhez…………………

 

Rokonok látogatása, hazaérkező felnőtt gyermek a nők részére új helyzeteket, új konfliktusokat teremthet – a nők személyes beszámolói munkánk során ezt igazolja!

 

A válás figyelmet és profi válási szakembereket igényel!
A válás figyelmet és profi válási szakembereket igényel!

 

Szemben a megjelenő és a valóságos válási esetek szebb oldalát leíró tájékoztatásokkal, irodánk Magyarország minden pontjáról fogad válási eseteket, válási ügyeket azok változó stádiumában!  (Alföld, Balaton környéke, Győr, Szeged, Miskolc stb.)

Ezen a szakmai területen is igaz a piac törvénye: Ismert és jól felkészült válási specialisták (válási jogvita rendezés formái, szakértők stb.) a válás egészére nézve a nők jogait jobban, méltányosabban biztosítják!

 

Ismert válási szakemberek díjazása a piac törvényei szerint magasabbak, mint a valós piaci gyakorlattal (vidéki bonyolult válással) alig találkozó szakemberek díjai!

Nők és válás vitáiban fontos igazság:  Az olcsónak tűnő válás, a végén a feleségnek, sok veszteséget és extra kiadásokat eredményezhet!

 

 

 

Piaci gyakorlat, hogy az előkészített, válási és válóperes jogvita rendezés, majd a megállapodások végrehajthatóvá váló iratba foglalása a költségkímélőbb!

Válás és vita, vagyonmegosztás feleségek álláspontját is méltányosan biztosító eljárása időt, előkészítést és kitartást kíván meg a válásban lévő asszonyoktól, feleségektől.

 

Nők válása, nők válóperes lépései a kollégáinkkal való személyes megbeszéléssel (szándékok és körülmények) kezdődik el.

Piaci körültekintés 2016-ban azt bizonyítja, hogy a profi válási szakemberek az első konzultációk költségét alacsonyan tartják.  ( 10.000Ft-20.000Ft összeg a válás esetének szándékaiban és körülményeiben való első tájékozódást jelentheti általánosan.)

 

 

Nők a válás első hónapjában jönnek rá, hogy a házastársuk iratokat, dokumentumokat tartott távol tőlük.

Ezekben az esetekben, vagy már hullámzóan zajló válás eseteiben a feleségek számára nincs lényegesebb, mint a válás átvilágítása. (Iratok begyűjtése, adatok reális tisztázása, szakértői vélemények beszerzése stb.)

 

Piaci körkép ezt a komoly felkészültséggel rendelkező, megbízással járó feladatokat, a válás bonyolultságától, több vagyoni elem házasságon belüli helyzetétől függően árazza be. (70.000Ft-120.000Ft közé tehetőek a profi válási irodák ajánlatai.)

 

 

Nőknek jó információ, hogy az előkészített válás közben a konfliktusok lecsökkennek, mert a volt élettárs, volt házastárs a reális vagyonmegosztási adatokkal kevésbé fejt ki hiúsági, érzelmi reakciókat.  Sokkal gyorsabb a vitarendezés lefolytatása előkészítés után. (Piaci tapasztalat, hogy valóban profi szakemberek 60.000Ft-120.000Ft folytatnak le 3-4 órás intenzív válási jogvita rendező üléseket.

 

 

Házasság megromlása után a rideggé vált kapcsolat a párbeszéd akadálya! Keresse irodánkat a válás első napjaiban!
Házasság megromlása után a rideggé vált kapcsolat a párbeszéd akadálya! Keresse irodánkat a válás első napjaiban!

 

 

Ha a feleség válik, a végrehajthatóság lényeges számára.

Mozaikcsalád új kialakítása jó egyezség után sokkal könnyebbé válik, ha a végrehajthatóság ott van a volt házastárssal létrejött megállapodások között!  (Piaci körkép: iratszerkesztés és egyezségi irat bírósági jóváhagyása jellemzően min. 100.000Ft a profi és ismert szakemberek irodáiban, nagyobb vagyonnál jellemző az 1%-2% munkadíj, benne a bírósági jóváhagyás során az ügyfél támogatása)

Válás a nőknek a vitás információknál jelenthet még permegelőző szakértői szakvélemények beszerzését!  (Ezek 150.000Ft-400.000Ft között szóródnak szakterületektől függő módon.)

 

 

Nő jó döntése a válás elején és válóperes tárgyalások között tehető meg!

Ezekkel a válás előkészítés és vitarendezés költségekkel szemben, a válás és vagyonmegosztás bírósági illetéke és a felmerülő ügyvédi költség, majd a bírósági perben kirendelt igazságügyi szakértők költségei együtt jellemzően 1.5 millió forint – 5 millió forint közé esik, számos lezajlott válóper adatai ismeretében.

 

Válóper végén a nők, döbbenetes kiadásokkal találkoztak a rossz válóperek alatt!

Válás és vagyonmegosztás vesztese igen súlyos perköltség megfizetésére is számíthatnak!    Fontos információ nőknek: Kerüljék el a sablonokat, mert később éppen ezek okozhatják a válópereikben a veszteségeket!

 

Válóper esetei jó megoldással lezárva, vagyonmegosztás, nő joga válásnál, nők ügye, anya jogai! Nők és vita!

Bejelentkezés:valoperek@gmail.com címen T: 06-305-992-842 ((10-18h)

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s