Nők jogai, nők lehetősége, nő ügye párkapcsolatban! Vita, bántalmazás elkerülése, egyezségek nőknek válás közben!

 

A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja a válás és vagyonmegosztás témáját nem kerüli el.

Jellemző, hogy a gyerekkel kapcsolatos jogvita, vagyoni kérdések, üzleti érdekeltségek válásnál indulatokat hoznak létre, majd van amikor bántalmazás történik. Elromlott házasság nehezen hozható helyre.

Asszony ha válik, feleség ha válik, akkor jobb előtte a konzultáció irodánkkal!  Egy közösen – velünk közösen, szakemberek előtt – zajló párkapcsolati válság feldolgozása, a válásról szóló döntést elfogadhatóbbá teszi.

 

Válás és vagyonmegosztás vitáiba, növekszik az erőszakról, vagy provokációról beszámoló feleségek, anyák száma.

 

 

 

Rokonok közötti perek - sötét gondfelhőket jelentenek!
Szexgondok, sértegetések, lebecsülő magatartás – sötét gondfelhőket jelentenek!

 

 

Szakmai feladataink között, a nők bántalmazásának elkerülése, megelőzése kitűzött szakmai célunk.  Folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat, jellemzően nőket, hogy a válás konfliktusaiban időben (lehető legelőbb) keressenek fel bennünket!

Házasság végén, a házastársak már nem egyformán tisztelik egymást…..sérelmek és indulatok halmozódtak fel.

A távoltartás (hozzátartozók közötti erőszak 2009. évi LXXII. törvény) szabályozását jónak tartjuk, de a feleségek számára nem a rendőrséget, inkább a válási szakértők bevonását javasoljuk az első incidensnél.

 

Velük a konfliktuskezelés megindítása mellett, az is jobban mérlegelhető, hogy a vitarendezés változtat-e a másik fél indulatain!

 

Nők által elmondott váláshoz vezető időszakok nők által adott leírásaiban, a szóbeli sértegetés ismétlődése, lebecsülő jelzők és “kiselőadások” olyan pont, ahonnan már jobb, ha a tárgyalások és konfliktuskezelés szakértőivel (mediátor) halad tovább a házasság vége rendezése!

 

 

Nők számára fontos válási információ, hogy a férjek, vagy élettársak a harmadik fél előtt nem mutatják meg agresszív magatartásukat, jobban elgondolkodnak a válási szakértő által elmondottakon.

 

Év végén és a nyár kezdetekor a vagyoni viták, vagyonmegosztási perek kiújulnak!
Házasság végén sok az indulat!

 

Ezért nem mindegy, hogy a házasságon belüli konfliktus, vita melyik pillanatában jutnak el a nők a válási szakértőkhöz!

Nők jó ha tudják, ha a szex problémás, unalmas és fájdalommal jár, akkor az kudarcot okoz a férfinak a párkapcsolatban, indulatokat és sértettséget eredményez.

Ilyen élethelyzetben ne maradjon egyetlen nő sem magára, ha a válás kérdéseiről kell megbeszéléseket lefolytatni!

 

 

Szakmai munkánk közben profi szakemberek vesznek részt a gazdasági, egészségügyi, vagy szexuális eredetű  házasság felbomlása, feleségek elhidegülése, bonyolult válások rendezésében – profi módon.

Feleség, élettárs, vadházasság női szerepeiben, ha a kapcsolat elromlott azonnal keressen bennünket az ország bármely pontjáról!

 

Válóper, vagyonmegosztás, nő jogai, nők ügye, anya jogai!  Előzze meg a durva válást!  A valoperek@gmail.com címen jelentkezzen válási, szülői jogvita miattl: 06-305-992-842 ((10-18h)

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s