Lakáshasználat gyermekkel! Feleség szemben érdekeivel a volt férjjel! Házasság vége ma!

 

Válás és részletkérdései az a terület, ahol a feleség érdekei szembekerülnek a volt férj érdekeivel.   Válás közben a durva válásoknál a szülők érdekei is mások néha, mint a kiskorú gyermeké!

 

Házasság közben (pl. házasságrendező mediáció), vagy házasságkötés előtt a feleség előregondolkodva elkerülheti a már rossz viszony közbeni lakáshasználati huzavonát!

Ezek a lakáshasználati vitarendezések éveket és sok százezer forintot megtakaríthatnak a feleségeknek.

 

Bíróságok gyakorlata, hogy a bíróság elfogadja a megfelelő formában, válással összefüggésben igazságügyi közvetítő, vagy ügyvéd előtt készült megállapodásokat a lakáshasználatra.

Ma a válások nagy százalékában sem házasság előtt, sem házasság alatt nem jön létre ilyen megnyugtató egyezség a feleség és férj között!

Ilyenkor marad a bírósági döntés, mely az új Ptk. szabályaival az asszonyok számára sem lett egyszerűbb.

 

 

Közös ingatlan idős szülők általi haszonélvezeti joga (pl. másik fél szülője) erősen befolyásolja a feleségek lakáshasználati lehetőségeit!

Külön volt férj által szerzett tulajdon házasság előtt, olyan különvagyon, ahol a feleség számára csak a közös kiskorú gyermek érdeke adhat támpontot a lakáshasználat igényéhez.

 

Válás előtt rossz nyaralás után....

Hol folytassuk válás után?

Ezekben a súlyos feleség-férj vitákban, jobb az összes válási részletfeltétel összekapcsolt rendezése!    Ez megelőzheti a kölcsönös feljelentéseket, méltatlan magánvádas eseteket – igazából a lakáshasználat miatt!

 

Sok esetet ismerünk, ahol többször fordulnak felek a rendőrséghez, mint az indokolt volna.

Irodánk szakmai tapasztalata, hogy az összes kérdésnél a jogvita rendezésekor több minden érdek kicserélhető a feleség és volt párja részéről – jobban felépülhet az egyezség!

 

 

Tehetősebb családok esetében bevált módszerünk, a vitarendezési audithoz fűződő vagyonmérleg közös modellezés. Ebben okleveles könyvvizsgáló – szakértők – ügyvédek vesznek részt a közös döntéstől függően!

Az előkészítés után a válóperes jogvita rendezés gyorsan, hatékonyan zárhatja a házasság vége súlyos vitáit!

 

 A nők számára, de volt férjük számára is a közös gondolkodás szakembereinkkel biztos utat adhat a hosszú évek vagyonmegosztás pereskedésének elkerüléséhez!

 

A hiúság és szülői fájdalom mellett jusson eszünkbe a gyerek!
A hiúság és szülői fájdalom mellett jusson eszünkbe a gyerek!

 

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben!

Adja tovább telefonszámunkat barátnőjének, női ismerőseinek, kolléganőinak!        Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h)   E-mail: valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s