Nők védelme válás közben a válóperekben hozott jó döntésekkel valósulhat meg!

 

Válás és vagyonmegosztás jelentősen megváltoztatja a feleségek, nők életét!     Ezt tagadni nem érdemes, okos válási stratégiát kidolgozni szakemberekkel viszont fontos!

 

Egy alapállítással vezetnénk be a válás nyáron szakmai gondolatait!  Nyár a válás átgondolásának aktív időszaka.

 

 

Amíg bíróságon per van folyamatban, addig az egyezség profi válási mediátorokkal mindvégig igazi létező alternatíva – több csomóponton az elutasítások is megtörnek a válás miatt perben álló felek között.

 

Ne legyen áldozat a lekésett fellebbezési határidő miatt!!  Előzze meg a pervesztést már a válási kereset beadása előtt megtett válási vitarendezés kezdeményezésével irodánk szakembereivel!

 

 

Szakmai gyakorlatunkban fontosnak tartjuk, hogy bírósági per közben, válás alatt a megbízott jogi képviselő mellett az egyezség előkészítésében érdekelt válási mediátor időről időre tekintse át a konfliktusok állapotát és irányait.

Átfordítani a párbeszéd nélküli gyűlölködést a válóper előtti egyezségbe – igazi szakmai siker munkatársaink számára.

 

Nők védelme a válásban a jó szakmai segítséggel valósítható meg!
Nők védelme a válásban a jó szakmai segítséggel valósítható meg 2016 nyarán!

 

Irodánk minden válással, tartással, vagyonmegosztással összefüggő peres üggyel rendelkező ügyfelünk részére biztosítja az ügyvédi megbízások mellett a rendkívül hasznos válási szakemberek folyamatos munkáját, az egyezség esélyeinek kiértékelésére.

 

Ez a készenlét a válás közben komoly esély a válóper gyorsabb lezárására – közös megállapodás kimunkálására!

 

Talán kevesebben tudják, de az I. fokon megszületett ítélet és a már ismert fellebbezési szándékok között ott van a mediáció reális esélye – természetesen erős kompromisszumok árán!

 

A nők jogait a válásoknál tiszteletben kell tartani! Országbíró Zoltán vezető szakemberként a nők egyenjogúságát az életmód vitákban, válásokban fontosnak tartja.
A nők jogait a válásoknál tiszteletben kell tartani! Országbíró Zoltán vezető szakemberként a nők egyenjogúságát az életmód vitákban, válásokban fontosnak tartja.

 

Ez az időszak már a bírósági eljárástól való fokozott várakozásokat lehiggasztja, a sérelmek erősebbek – de van esély a válási mediátori eljárásra.

 

Fellebbezés előtt érdemes számot vetni a fellebbezés költségeivel, időigényével!

Különösen jelentős a határidők elmulasztása a fellebbezés körül, valamint a várható hosszabb idő a II. fokon zajló tárgyalás kitűzéséig!

 

Döntsön jól és válás peres ügyeivel, változtatási szándékaival bátran jelentkezzen ügyfélszolgálati számunkon: 06-305-992-842 (munkanapokon 9h-18h)

 

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s