Női ügyek nyáron! Válás, vagyonmegosztás a nyár közben!

 

Válás, láthatás, tartásdíj vitái nyáron aktuálisabbak, mint más időszakokban.

 

Ha nem kell reggel az iskolakezdésre gondolni, ha betervezhető grillezés, fürdőruha vásárlása, utazás itthon, vagy külföldön – akkor kerülnek elő intenzívebben a női gondok, női ügyek, maga a válás beadása gondolata!

 

Feleségek és volt élettársak számára a láthatás be nem tartása, a férj önkényes időpont átalakításai válás közben komoly ügyek, komoly viták gyújtópontjai!   Direkt felborított elutazások, megtördelt szabadság hetek!?

 

Nyáron az is nehezíti a volt feleségek ügyeit, hogy az ügyvédi irodák, gyámhatósági szakemberek is szabadságot vesznek ki.

 

Ha borul a házasság! Válási szakmai útmutatás a válópertől a vagyonmérleg egyezségeihez!
Ha borul a házasság!
Válási szakmai útmutatás a válópertől a vagyonmérleg egyezségeihez!

 

Irodánk ezért biztosít nyáron folyamatos készenlétet a bizalommal hozzáforduló nők, feleségek számára a válás jogvitáiban, a nők ügyeiben!

 

 

Válás nagy száma egyáltalán nem pusztán a divat és trend kérdése!  Feleségek Facebookon próbálnak megcsalás után megoldást keresni?

Olyan családot fenyegető, káros folyamatok állnak a háttérben, amelyek felerősítik a családok szétszakadását.

Vidéken válást kezdeményezni még körülményesebb – ezért fontos, hogy nyáron van idő a szakembereinkkel konzultálni, jó válási stratégiát kialakítani az ország bármely pontjáról felutazva!

 

 

Válás méltósággal – válás okosan: A gyorsaság kívánalma mellett, talán e kettő követelmény teljesítése a szakmai munkánk célja!

 

Jól gondolja át és kerülje el a bíróságot, amíg csak lehet!     Tavaly több, mint 20.000 gyerek vált a válások részesévé.

 

Válás gondolatáig eljutni az ügyfelek százainak elmondása és megélése alapján – egy hosszabb folyamat!

Válás menete, válás titka, hogy ne becsüljük le saját válási ügyünket, ne akarjunk ingyenes munkát ott, ahol sok idő és figyelem szükséges a sikeres váláshoz.

 

FELESÉGEK VÁLÁSI IRODÁJA:  OKOS ÉS KOMOLY VÁLÁS, ÁTGONDOLT VÁLÓPER  HELYSZÍNE

 

A bíróságon a válóper a bírósági eljárásnak megfelelő rend szerint folyik – teljesen életidegen a hétköznapok történéseitől és valóságától. Ezért tarthat 2-4 évig egy rosszul elindult válóper.

 

Személyeskedés, közös ingatlan csatározásai, végül a bankok érzéketlensége (meghozott közös egyezségekre hatása adósságok miatt..) a válás közben igen megterhelő!   Egyezségek válóper közben, egyezségek válás előtt legfontosabb kritériuma a betarthatóság, a végrehajthatóság!

 

 

Rossz házasságnál egy okos válás is jobb, főként a nyugodt életvitel és újrakezdés későbbi időszaka felől megközelítve.

 

 

Válás folyamata induljon mindig a válást és válópert egyezség felől értékelő válási szakértőkkel.  Okos válási stratégia rövidítheti a válás, válóper idejét, megoldásai csökkenthetik a kiadásokat!

 

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás, tartási igények vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak!

Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h)                                   E-mail: valoperek@gmail.com

 

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s