Vagyonmegosztás válás közben: Nő ügye a valós elszámolás! Anya joga az okos válás!

 

Közös élet értéke mennyit ér?   Ki és mennyivel járult hozzá a közös évekhez élettársként, házastársként?  Mi lesz a közösen szerzett vagyonnal?

Házasság megromlásakor, életközösség végén a viták és érdekek e kérdések körül forognak. Az új Ptk. IV. könyve a családjog szabályainak rendszere.

 

Válás területén szerzett piaci tapasztalatok azt jelzik: A válóperes kereset beadása önmagában nem old meg semmit, de elindít egy eljárásokból álló jogvita lavinát.

Nő válóperben, nők élettársi szétváláskor jó ha tudják: a válóper egyedi, ha szeretnék, ha nem. Anya joga és felelőssége a válás jó előkészítése!

 

Házasság megromlása után a rideggé vált kapcsolat a párbeszéd akadálya! Keresse irodánkat a válás első napjaiban!
Házasság megromlása után a rideggé vált kapcsolat a párbeszéd akadálya!     Keresse irodánkat a válás első napjaiban!

 

Minden válás más, minden válóper egyedi ügy – éppen ezért a nő jogai, a válás komoly ügyként való kezelésekor tudnak érvényesülni.

Formálisan, jelentősebb vagyon és sok vagyonmegosztási vita esetében a bíróság szétválaszthatja a házasság felbomlása pert, a vagyonmegosztás és közös tulajdon megszüntetése bírósági pertől.

 

Irodánk több szakterület közös munkájával áll a nők válóperes ügyei, nők házassági vitái megoldására! (Ideértve a házasság megmentését is pl. szexuális problémákhoz szexuálpszichológus és terapeuta közreműködése, majd újrakezdő mediáció, vagy házasságrendező jogvita rendezés.)

 

Tartalmilag a válás (ideértve a vagyonmegosztás részleteit is) egy hosszabb előkészítő szakasszal, külső válási specialista szakemberek megbízásával oldható meg jól, hatékonyan!

 

  Nők jogai védelme, a valóságra épülő válás mediátori egyezséggel, ügyvédi szerződésekkel, illetve a hivatalos igazságügyi mediátori egyezségek bírósági jóváhagyásával teremthető meg a válás folyamatában.

 

Vagyonmegosztás 2016-ban okosan!
Vagyonmegosztás 2016-ban okosan!

 

Férfiak és nők a válás menete közben, válás vitáiban igen eltérő módon képesek gondolkodni!

 

Különösen élettársak közös életében, a nő élete a volt férfi élettárs szemében leértékelődik. (Havi fizetés felélése éveken keresztül, közös felújítás férfi különvagyonán stb.)  Ilyen válások, vagyonmegosztás menetében a szakértői szakvélemények sokban segítik a válási ügyben a másik fél valós kiadások elfogadásához vezető útját!

 

Válás folyamata és a válás szabályai a nők számára az előkészítést teszik ajánlottá akár irodánk megbízásával. Bírósági tárgyalóteremben, a másik fél kérhet rászorultságra hivatkozva ideiglenes végzést pl. közös lakás használata stb.

 

 

Az ilyen bírósági döntések kihatnak a válás egészére, befolyásolják a válófelek közötti pozíciókat hosszabb, rövidebb időszakra.

 

Keresse irodánkat már első válóperes elő jogvitáknál!        Minden ami válás!      Válóper, vagyonmegosztás szakmai specialista irodája.

      A valoperek@gmail.com címen tud írni saját válási, szülői jogvitái miatt!            Időpont foglalása: 06-305-992-842 ((10-18h)

 

 

 

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s