Női ügyek, nő jogai válásnál szemben a volt férjjel!

 

Magyarországon az új Ptk. egy decens ösztönzést adott a hosszú válóperek helyett, a rövidebb egyezségek, válási mediáció területének.

Profi válási szakértői irodánk a nők válásainak szakmai információival fogadják el a nők, feleségek, élettársak megbízásait!

 

 

Házasságban a nő jogai sérülhetnek, információk kerülhetik el az élettársat, feleséget.

Házasságon kívül született gyermek sorsa, élettársi viszony számos kérdésben veti fel a nő jogait, azok gyakorlását. (szülő nő jogai stb.)

 

Mi is van a vagyonok között?

Válás megfogalmazása hosszabb út egy nő életében. Vidéken, de nagyvárosokban is a házasságon belüli agresszió, bántalmazás a válási párbeszéd válási szakértőkkel való megoldásával kerülhető el jól! Anya jogai válóperben maguktól nem fognak érvényesülni!

 

Válásban lévő nők ügyei között a gyermek és szülői felügyeleti jogok vitájának rendezése bírósági tárgyalás előtt – szerintünk kiemelt feladat!

Irodánk piaci és válásokban megszerzett tapasztalata, hogy a válóperes kereset mintái csak már előtte alaposan kidolgozott válási mediáció, válóperes jogvita rendezés után kiegészítésére jók!

 

Házasság megromlásával fordítottan arányos a bántalmazás térnyerése a nők rovására. (Lelki bántalmazás, testi bántalmazás stb.)

Irodánk szakmai résztvevői a válóperek súlyosbodása ellen dolgoznak munkájuk során, ezért sikerül a bántalmazásokat kivédeni a rideggé vált élettársi helyzetekben, rossz házasságokban!

 

Szexuális gondok, szexuális problémák is megronthatják a házasságot, élettársi kapcsolatot. Irodánk szakmai partnerei figyelmet fordítanak erre a kényes területre, önálló szexuálpszichológus szakmai lehetőségével a nálunk vitt válási esetekben!

Nők váláskor, nők válóperben nincsenek magukra hagyva!      Legfontosabb tanácsunk, hogy már a válás első jeleinél forduljon hozzánk!

 

 

Kérjen időpontot:06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h)     Év közben folyamatos időpont kiadások a válással foglalkozóknak, válóperben lévő

nőknek!

Válás előtt rossz nyaralás után....

Anyák és nők, élettársként és vadházasságban élők rendelkezésére állunk egyformán!         Megbízható partnerei vagyunk a válás, vagyonmegosztás, válóper eseteiben!

Jelentkezzen be e-mail:     valoperek@gmail.com

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s