Feleség szemben a volt férjjel! Nők ügye, nő joga a válás és vagyonmegosztás időszakában!

 

Nők jogai, nők helyzete különösen a vidéken, falvakban  megtörténő válások során sérülnek. A falu közössége ilyenkor szemlesütve hallgat, vagy másról beszél a válófélben lévő nők környezetében.

 

Szakmai és társadalmi küldetésünk irodánkban, hogy a megromlott házasságból, lehetőleg ne legyen bántalmazás, nők elleni erőszak, de durva válóper se.

Ehhez a nők által végigvitt válások ismerete, gyakori bírósági tárgyalások utáni szakmai tapasztalatok és több szakterület közös munkája ad hátteret!

 

Néha a válást már külföldről kell levezetni!
Néha a válást már külföldről kell levezetni!

 

Házasság megromlásánál a két fél, a volt feleség és volt férj érdekei kifejezetten szembefordulnak egymással. Válás megrázó ereje azon múlik, melyik résztvevő miként viselkedik a válás konfliktusaiban.

 

Jelentősen jobban védhetők meg a nők jogai, ha időben a válás legelső pillanataitól a válással foglalkozó szakértők vezetik a volt feleség, volt férj kommunikációját az egyezség felé.

 

Az új Ptk. lehetőségeket nyitott a felek számára az életszerűbb megállapodások felé, megnőtt a válási szakértők értéke!

Váláskor ne alkalmazzon iratmintákat!    Ne becsülje le saját életét, különösen a válás későbbi anyagi és emberi kihatásai miatt – keresse irodánkat, keresse a válási szakértőket!

 

Válás mindig más! Szakértőkkel könnyebb a válás, a válóper!
Válás mindig más! Szakértőkkel könnyebb a válás, a válóper!

 

Nemcsak a nők ügye a válás, de az okos válás, az okos válóper a női ügyességet nem mellőzheti!  Irodánk a modern válás, modern válási és válóperes stratégiáját állítja fel  Önnel közösen!

Szülői jogok gyakorlása, gyermek lakóhelye, vagyonmegosztás adóssággal stb. minden nő ügyei között mást és mást jelentenek.

 

Komoly viták már a közös lakásból való kiköltözésnél kirobbannak – ott már szüksége van irodánk szakértelmére!

 

Különösen a válás okos stratégiája kerül előtérbe, ha a nő számára a válás fontos, de nem áll korlátlanul pénz számára a válóper végig viteléhez!

 

Szülői vitákban – Nők ügyei válásban – Nő válóperes ügyekben – Feleség vagyonmegosztások vitáiban! Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305992-842 (hétköznapokon 10-18h)        valoperek@gmail.com

 

Reklámok

Válás most? Válás menete? Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s